SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tek Çözüm Buydu'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Ömer Faruk Öz, 2. Organize Sanayi Bölgesi'de bulunan Arıtma Tesisi İnşaatı'nda inceleme yaptılar.

 Müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan milletvekillerine Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Vahap Erdem'de eşlik etti.

 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Vahap Erdem, inceleme sırasındaki konuşmasında, "1.Organize Sanayi Bölgesi arıtma tesisi kapasitesinin dolu olması nedeniyle 2. organize sanayi bölgesine 24 bin metreküplük yeni bir arıtma tesisi yapılmasına karar verilmişti. 2010 Ekim'de ihale edildi. 2012'de bitirilecekti. Ancak, yapılan girişimler sonucu, 10. ayda su alımına 12. ayda ise işletmeye açılacak. 2011 yılı sonunda hizmete açılmış olacaktır" dedi.

1. Orgenize'de bulunan arıtma tesisinin yetersiz kaldığını belirten, Milletvekili Mücahit Fındıklı ise, "Bu nedenle, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde 24 bin metreküplük kimyasal ve biyolojik arıtma tesisi yapımına başlandı. Topsögüt ve Şanahan etkileniyordu. Tek çözümü, arıtma tesisi yapmaktı. Bunun yapımına geçen yıl başladık.Bir taraftan üretim yaparken, diğer taraftan ekolojik dengeyi bozmamak lazım. Diğer bir deyişle, kimsenin sofrasını, bir başkasının gözyaşları üzerine kurdurtmayız demiştik " ifadelerini kullanarak sözlerine şöyle devam etti; "İhaleye göre, 2012'de bitecekti. 2012'nin ödeneğini de bu yıla almak suretiyle bu yılın sonunda bitirmeyi planladık. Bu yılın 12. ayda açılışı yapacağız. Bu konuda, ticaret ve sanayi odası başkanımıza, emeği geçenlere ve müteahhit firma yetkililerine teşekkür ederim. Çok hızlı bir şekilde inşaatı devam ediyor."

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız