SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tek Düşünce Play-Off

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:50:01
Tek Düşünce Play-Off
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Şanlıurfa Gençlik Spor maçından puan ya da puanlarla ayrılarak, Play-Off'u garantilemek istiyor. 

Kadınlar Ligi'nin bitimine 2 hafta kala 21 puanla ikinci sırada yer alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin 13. haftasında Şanlıurfa Gençlik Spor deplasmanına gidecek. Pazar günü deplasmanda Şanlıurfa Gençlik Spor ile karşılaşacak olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, zorlu karşılaşmadan puan ya da puanlarla ayrılarak, Play-Off biletini almanın planlarını yapıyor.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün başarılı forvet oyuncusu Ceylan Kılıç, Şanlıurfa Gençlik Spor maçından puan ya da puanlarla ayrılıp, Play-Off'a gideceklerini kaydetti. 

Kılıç, iyi bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, "Lig maraton 2 hafta sonra bitecek. Play-Off'a kalıp, 2. Lige çıkmak istiyoruz. Takım olarak iyi bir sezon geçirdik. Öncelikli hedefimiz Şanlıurfa Gençlik Spor deplasmanından puan alıp, Play-Off'u garantilemek. Daha sonrada Play-Off'a odaklanacağız. Normal sezondaki başarılı performansımızı Play-Off'a da yansıtıp, 2. Lige çıkmak istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız