SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tek Elden Planlama Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:14:42
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sanayici ve iş adamları ile bir araya gelerek, büyükşehir konusunu anlattı. 

2. Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra; MAKİAD ve OSİAD Başkanı Muzaffer Erşan, 2. Organize Sanayi Bölge Müdürü Vahap Erdem ile sanayici ve iş adamları katıldı.

OSİAD Başkanı Başkanı Muzaffer Erşan, toplantının amacının sorunların çözümüne katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Malatya’nın gelişip kalkınmasında herkese büyük sorumluluklar düştüğünü belirterek, sanayicilerin de bulundukları şehrin ve bölgenin kalkınmasında önemli roller üstlendiğini söyledi.

Malatya’nın büyükşehir olmasının bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Başkan Çakır, “Beylerderesi ile İnönü Üniversitesi, Beydağı ile Karakaya Barajı arasında 13 tane belediye vardı. Bu da Malatya’nın sağlıklı şehirleşmesinin önüne geçiyordu. Başta imar bütünlüğü, ulaşım, alt yapı hizmetleri gibi birçok alanda hizmetler sağlıklı yapılamıyordu. Malatya’nın büyükşehir statüsünü almasıyla birlikte bu durum ortadan kalkmış olacak. Tek elden planlamayla bütün bu sorunlar çözülecek. Büyükşehir ile ilgili her türlü hazırlığımızı yapıyoruz. Her alanda komisyonlar oluşturduk. Bütün ilçe, belde ve köylerimizin sorunlarının haritasını çıkarıyoruz. Büyükşehir ile birlikte Malatya hızlı ve güzel bir gelişim gösterecek” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır daha sonra iş adamlarına, Malatya Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar ve projelerle ilgili bir sunum yaptı.

Sunumun ardından sanayici ve iş adamlarından organize sanayi bölgesinin sorunları hakkında bilgiler alan Çakır, söz konusu sorunların çözüme kavuşturulması için imkanları dahilinde gayret göstereceklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız