SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tek Gol Tayfur Emre'den

A- A+ PAYLAŞ

U19 Milli takımı Portekiz'de oynadığı özel maçta rakibine 2-1 yenilirken, tek golü Malatyasporlu Tayfur Emre kaydetti.

U19 Milli Takımı, Portekiz'e 2-1 yenildi 23.01.2008
Teknik Direktör Ahmet Ceyhan yönetimindeki U19 Milli Takımımız, özel maçta Portekiz'e 2-1 mağlup oldu. Estadio Municipal de Cantanhede Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın golünü Tayfur Emre Yılmaz kaydederken, Portekiz'in gollerini 6. dakikada Miguel ve 18. dakikada Calvete attı.

U19 Milli Takımımız, Portekiz ile dün oynadığı oynadığı karşılaşmayı 3-0 kaybetmişti.

U19 Milli Takımı aday kadrosuna şu oyuncular bulunuyordu;

Sercan YILDIRIM (Bursaspor), Fehmi Mert GÜNOK, Uğur Arslan KURU (Fenerbahçe), Bülent KALECİKLİ (Ankaraspor A.Ş.), Serkan ÇELİK, Ethem YILMAZ (Beşiktaş A.Ş.), Erhan ŞENTÜRK (Galatasaray A.Ş.), Zeki AYVAZ (Trabzonspor A.Ş.), Ferhat KİRAZ (Gençlerbirliği), Soner ÖRNEK (Gaziantepspor), Fatih SÖZGEN (İstanbulspor (Marmara A.Ş.)), Koray KURT (Dardanelspor A.Ş.), Seçkin GETBAY (Fethiyespor),Tayfun KARADAĞ (Sarıyer), Tayfur Emre YILMAZ (Malatyaspor), Gençer CANSEV (Küçükköyspor), Jem Paul KARACAN (FC Reading), Taner TAKTAK (Fortuna Sittard).

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız