SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tek Hedef Şampiyonluk"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:44:17
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Serkan Çalık, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydederek, Menemen Belediyespor'u yenip, hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Çalık, "Kader haftalarına girdik. Cezamdan dolayı ben bu hafta forma giyemedim. Ama takım arkadaşlarım elinden geleni sahaya koyarak, 10 kişi ile 3-0 galip geldiler. Güzel bir galibiyet oldu. Çok önemli ve değerli bir galibiyet oldu. Altın değerinden bir 3 puan oldu. Takım arkadaşlarımı kutluyorum”  dedi.

"Bu işi bitirmek istiyoruz"

Çalık, Menemen Belediyespor'u yenip, şampiyonluğa ulaşmak istediklerini belirterek, "Menemen Belediyespor maçında puan ve puanlar dönmemiz gerekiyor. Biz 3 puan için oraya gideceğiz. Biz takım olarak iç saha ve dış sahada daha iyi mücadele ediyoruz. Tek hedefimiz var,  o da şampiyonluk. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bu maçta da elimizden geldiğini sahaya yansıtıp, 3 puan ile döneceğiz. Şampiyonluk kutlamalarına başlamak istiyoruz” şeklinde konuştu. 

"Rehavete kapılmamalıyız"

Rehavete kapılmadan kalan 2 karşılaşmada istedikleri sonuçları almak istediklerini kaydeden Çalık, şunları söyledi: "Son iki hafta kaldı. Telafisi olmayacak haftalar. Kırılma noktalarının bol olacağı maçlar oynanacak. Bu yüzden bizim çok dikkatli olmamız gerekiyor. Rehavete kapılmada, 3 puanlık puan farkını gözetmeden sahaya çıkmamız gerekiyor. O yüzden takım arkadaşlarımızla tesislerde de konuşuyoruz. Çok dikkatli olmamız gereken bir 2 hafta kaldı. İnşallah soğukkanlılığımı elimizden bırakmadan mücadelemiz orta koyacağız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız