SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tek Kişi Bile Taşımadık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:02:34
A- A+ PAYLAŞ

 Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun Malatya mitinginde, Malatya’ya il dışından bir tek kişi daha taşınmadan gerçekleştirildi” diyerek, değişimi isteyenlerin miting alanını doldurduğunu söyledi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Malatya’da gerçekleştirilen ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı mitingi değerlendiren CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Türkiye’nin ümidi haline gelmeye başlayan ve Türkiye’nin birleştirici gücü sloganını kullandığımız partimizin geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan miting, bir tek devlet imkanı kullanılmadan ve bir tek il dışından kişi taşınmadan gerçekleştirildi. Yaklaşık 2 saat genel başkanımızın geç gelmesine rağmen genel başkanımızı coşkulu karşılayanlara teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

“İlçe örgütlerimize miting için bir bütçe oluşturamadık ve maddi destek veremedik. Mitinge gelenler hepsi kendi imkanları ile bir değişimi gerçekleştirme arzusu ile alana gelmişlerdi. Geçmişte başka partilere oy verenler de miting alanına geldi. Değişimi isteyenler alanlara sığmadı” diyen Kiraz, açıklamasını şöyle tamamladı:

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya mitinginde, hoşgörülü ve birleştirici yaklaşım sergiledi. Malatya’nın yetiştirdiği, İsmet İnönü, Turgut Özal ve Recai Kutan’dan söz etti. Genel Başkanımız hava alanından ayrılırken il örgütümüze teşekkür edip, bizleri kutladı.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız