SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tek Kolon Oynamadım!'

A- A+ PAYLAŞ

İddaa Oyunu'nun Türkiye'de uygulama projesini başlatan Alphan Manas, "Ne futbolu bilirim, ne de tek kolon iddaa oynamış değilim" dedi. Manas, iddaa'dan yılda 1 milyar dolar gelir sağlanıp, bu paranın spor tesisleri için kullanıldığını söyledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu'nun davetlisi olarak Malatya'ya gelen ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile Malatya Valisi Ulvi Saran'ı makamında ziyaret eden Alphan Manas, burada yaptığı konuşmada, "Spor Toto Teşkilatı, 2002 yılında iflas ederken, "Spor Toto Teşkilatı'na dedim ki, Türk halkı çok hızlı para kazanmayı seviyor. Futbolu da çok seviyor, gelin şu "Spor Toto Teşkilatı'nın adını değiştirelim. İddaa Oyunu'nu yarattık. 19 ay içerisinde de
Türkiye çapında bir marka oldu. Ben futboldan hiç hoşlaşmam, hayatımda bir kez iddaa kuponu doldurmuş değilim" diyerek, iddaadan yılda 1 milyar dolar gelir sağlanıp, bu paranın spor tesisleri için kullanıldığını söyledi.

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "Gençliğimizin işsizliğinden dolayı iddaa bu kadar para kazanmış" derken, Vali Ulvi Saran ise, "Reel sosyal yapının ortaya çıkardığı verileri iyi gözlemlemeden kaynaklanıyor" ifadelerini kullandı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Malatya Başkanı Cemil Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Akdaş olduğu halde valilikte gerçekleşen ziyarette, özellikle işsizlik üzerinde duruldu. MTSO Erkoç, "Üniversite mezunu birçok genç iş için bizlere başvuruyor. İnanın yatarken, bu konuda rahat yatamıyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız