SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tek Liste İle..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ziraat Odası Meclisi'nin seçimi mevcut başkan Bayram Polatbaş başkanlığındaki tek liste ile yapıldı.

Malatya Ziraat Odası'nın Meclis Seçimi Belediye Konferans salonu'nda yapıldı. Kongreye, Adalet Bakanlığı bürokratı Abuzer Doğan, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Özgüven, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, MESOB Başkanı Şevket Keskin, TSO Meclis Başkanı Sami Payza, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kalaycıoğlu, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, HAS Parti İl Başkanı Mustafa Özhüsrev, Ziraat Mühendisleri
Odası Başkanı Fevzi Çiçek, serbest muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahattin Ülger, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Malatya Belediyesi eski başkanı Cemal Akın, AKP il başkanı Mustafa Şahin, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren ile birlikte kalabalık bir topluluk ve davetli katıldı.

Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş'ın 2 gün önce bir yakınını trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle, kongre üzüntülü bir havada geçti.

Üzüntülü olan Polatbaş, herkese kongereye gelmeleri nedeniyle teşekkür ederek, kısa bir selamla yaptı.
Kongrede Divan Başkanlığını Malatya eski belediye başkanı Cemal Akın yaptı. Akın, son dönemde hükümetin kayısıya önümli ölçüde destek verdiğini söyledi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, "Türkiye'deki esnaf ve sanatkarın sorunu olduğu gibi çiftçinin de sorunu var. Bir ülkede çiftçi olmazsa, esnaf olmaz. Esnaf olmazsa, sanayici ve tüccar olmaz. Bu bir zincir halkasıdır. Hükümetimizin son dönemde çiftçimize ve kayısıya verilen destekten dolayı başta başbakanımıza, Tarım Bakanımıza ve milletvekillerimize ben teşekkür ediyorum. Çiftçi, devlete hiç bir yükü olmadan kendi geçimini sağlayan kesimdir. Bu topluluğun önünde mutlaka herkesin saygı ile eğilmesi
gerekiyor. Malatya Ziraat Odası, Malatya'da son dönemde çok güzel çalışmaları oldu. Bayram Polatbaş'a esnaf camiası adına kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'ta "Milli ekonominin temelini tarım oluşturur. Bir ülkede ne kadar sanayileşirseniz sanayileşin, tarımı unutursanız, istediğiniz yere varamazsınız. Sanayileşme ile tarımı aynı ölçüde değerlendirmeniz gerekiyor. Malatya Ziraat Odası'nın çalışmalarını takdirle karşılıyoruz" diye konuştu.

AKP Malatya eski il başkanı Mustafa Şahin de, "Bir köylü çocuğu olmak, bence bir genel müdür olmaktan çok daha evladır. Türkiye Ziraat Odaları Birliği'nin sloganını gördüm, 'Vatan, hürriyet ve ekmek'. Gerçekten ekmek olmazsa, hürriyet olmaz, hürriyet olmazsa vatan olmaz. Onun için ne kadar övünsek o kadar azdır" şeklinde konuştu.

Malatya Ziraat Odası Meclisi'nin Bayram Polatbaş başkanlığında oluşturulan 21 kişilik yeni Meclis Üyeleri şu şekilde:

"Bayram Polatbaş, Vahap Alagöz, Ramazan Çelen, Kemal Yıldırım, Fazlı Özcan, Nedim Karadağ, Şinasi Sucu, İhsan Orhan, Bayram Daşkıran, Mehmet Piliç, Cemal Karageyik, Ahmet Demir, Ziya Gülhan, Mehmet Baykara, Hıdır Aksu, Şerif Topuz, Ramazan Yaprak, Mahmut Yiğit, Şevket Çamurluoğlu, Bayram Özşahin ve Mehmet Sarıgül"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız