SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tek Maddi Destek Bizden"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:45:56
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Yeni Malatyaspor Divan Kurulu Başkanı Ahmet Çakır, takımın Kartalspor'u yenerek, Play-off'u garantileyeceğine inandığını söyledi. 

Makamında gazetecileri kabul eden Çakır, Yeni Malatyaspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yeni Malatyaspor'un Play-off'a kalacağına inandığını dile getiren Çakır, Play-off sürecinden mutlu ayrılmak istediklerini belirtti.

"YENİ MALATYASPOR ÖNEMLİ KATKI VERİYORUZ"

Göreve geldikleri günden buyana Yeni Malatyaspor'a ciddi katkı verdiklerini ifade eden Çakır, "Yönetime geldiğimiz günden itibaren Yeni Malatyaspor’a önemli katkılarımız oldu. Tek maddi desteği veren bizler olduk. Dolayısıyla iyi bir takım oluşturduk. Güzel maçlar seyrettik. İyi neticeler aldık. Play-off’lara inşallah kalacağız. Bir galibiyet Play-off’ları garantileyecek. Takımın performansının yükselmesi, iyi futbol oynaması bizi Play-Off’lar da heyecanlandırıyor. Play-off’lar biraz riskli. Kondisyona bağlı maçlar oynamak zorunda kalıyorsunuz. Çok iyi futbol olmasa da dirençli olmak gerekiyor. Takımımız direk neticeyi getirecek yönde kendini adapte edecek. Bu süreçte mutlu ayrılmak istiyoruz" dedi.

"ŞANSIZLIKLAR YÜZÜNDEN ÜST LİGE YÜKSELEMEDİK"

Çakır, takımın yaşadığı şansızlıklar nedeniyle şuana kadar PTT 1. Lig'e çıkamadığını kaydederek, "Takımımız her sene belirli bir noktaya geliyor. Bazı şansızlıklar yüzünden bir türlü istediğimiz yere çıkamadık. Bu sene bu şanssızlıkları istemiyoruz. Netice ne olursa olsun. Takım bizim takımımız. Hem iyi zamanda, hem de kötü zamanda" ifadelerini kullandı.

Bu sezon PTT 1. Lig'e çıkmak istediklerini belirten Çakır, "Seyirciler, futbol severler spor desteklerini esirgemiyor. Önümüzdeki yıl yeni stadyumda seyredecekler maçları. Bunun içinde bu takımların mutlaka desteklenmeleri gerekiyor. Biz maddi dış desteği almamız gerekiyor. Amacımız bu sene üst lige çıkmak" diye konuştu.

"HAKEMLERİN ADALETLİ OLMASINI İSTİYORUZ"

Çakır, Yeni Malatyaspor'un maçlarını yöneten hakemlerden sadece adalet beklediklerini kaydederek, "Her insan hata yapar. Ama hakemlerin maçlarda biraz daha adaletli olmaları gerekiyor. Hepimiz insanız. Hata bize özgüdür. Ama o hatalardan ders çıkarmak önemli. O yüzden bir takımın kaderiyle bu derece oynanmaz. O yüzden hakemlere sağ duyulu davransınlar. Adaletli olsunlar" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız