SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tek Rakibimiz Kendimiz"

0
Güncellendi - 2016-11-04 02:07:20
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Murat Akça, TFF 1. Lig’de makasın yavaş yavaş açılacağını söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Akça, Elazığspor karşılaşmasının kendileri için zorlu geçtiğini ifade etti.

Akça, Elazığspor ile şehirler arası derbi maçı oynadıklarını anımsatarak, “Geçen haftanın başından beri maça çok iyi konsantre olduk. Maçta 10 kişi kaldık ama mücadeleyi bırakmadık. Doğru oynadık maçta. En önemlisi de buydu. 10 kişi kaldıktan sonrada maçı doğru oynadık. Sonrada cenabı Allah bize kazanmamızı nasip etti. Üç puanla ayrıldık ve liderliğimizi sürdürdük. O maçı geride bıraktık. Önümüze bakıyoruz. Önümüzde şimdi zorlu bir doksan dakika daha var. Bütün konsantremizi bu maça odakladık. Üç puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.

“TEK RAKİBİMİZ KENDİMİZİZ”

Ligde tek rakiplerinin kendileri olduğunu ifade eden geç defans oyuncusu, şunları söyledi: “Bizim için rakibin alt sıralarda veya üst sıralarda olması bir şey ifade etmiyor. Benim kendi düşüncem, bizim tek rakibimiz kendimiz. Kendimizi rakip olarak görmeliyiz. Bu şekilde devam edersek eğer kendi maçlarımızı kazandığımız taktirde, hedefe ilerliyoruz. Bizim tek düşüncemiz özellikle kendi sahamızda oynadığımız maçların hepsinden galip ayrılmak. Hiçbir şekilde fire vermek istemiyoruz. İnşallah gidişatımıza güzel bir şekilde devam ederiz.”

“RAKİPLERLE ARAMIZDAKİ PUAN FARKI AÇILACAKTIR”

Akça, rakipleriyle aralarındaki puan farkını ilerleyen haftalarda açılacağına inandıklarını belirterek, “Makas artık yavaş yavaş açılacaktır. Ligin bu haftalarında bunu biraz daha fazla bekliyoruz. Boluspor ile aramızda şuan 2 puanlık bir fark var. Diğer takımlarla ise 8 puanlık bir fark var. 8 puanlık farkta bu ligde büyük bir fark. Bu puan farkı da, 5-6 maçta ancak kapanıyor. Çünkü herkes birbiri ile oynuyor. Herkes Play-Off ve Şampiyonluğa oynadığı için, bu fark kolay kapanmıyor. Boluspor ile aradaki iki puanlık farkı o kadar önemsemiyoruz. Kendi oyunumuzu güzel bir şekilde yansıtır maçlarımızdan galip ayrılırsak, hiçbir sorun olmaz. Herkes bizi aşağıya çekmek için uğraşacak. Bunun önlemlerini alıyoruz. Bu ligde yukarıya çıkmak zordur. Fakat orada kalıcı olmak daha da zordur. Bunun için antrenmanlarda daha fazla çalışıyoruz. Hocamızın dediklerini harfiyen sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Başarının anahtarı çok çalışmaktan geçer. Şuanda başarılı sayılmayız ama gidişatımız iyi durumda” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız