SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tek Şiş' Polemiği Devam!

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig'den TFF 2. Lig'e düşen Malatyaspor'da bir yandan kongre hazırlığı sürerken, bir yandan da Futbol Federasyonu'na başvuran futbolcuların kulüpten ayrıldıkları bildirildi. Bu arada, "tek şiş dürüm" polemiği de sürüyor.

HESAPLARI İBRA EDİLMEYECEK..
Geçen cumartesi günü olağanüstü kongre yapılacakken çoğunluk sağlanamadığından 23 Mayıs'a ertelenen Malatyaspor'un kongresinde bugüne kadar Hanifi Selimoğlu (fotoğraftaki) dışında aday çıkmazken, cumartesi günkü kongrede yeni yönetimin belirlenmesi bekleniyor.

Diğer yandan, Cumartesi günü yapılacak olan kongrede mevcut yönetimin hesaplarının delgeler tarafından ibra edilmeyeceği öğrenildi. Borç batağında olan ve Bank Asya 1. Lig'den TFF 2. Lig'e düşen Malatyaspor'un kongresinde, Haşim Karadağ başkanlığındaki yönetimin hesaplarının müfettiş tarafından incelemeye alınmasının isteneceği öğrenildi.

Bu arada, kulüpten alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle Futbol Federasyonu'na başvuran bazı futbolcuların kulüpten ayrıldıkları bildirildi. Bu konuda, hangi futbolcunun başvurduğu konusunda açıklama yapılmazken, kadronun büyük oranda dağılabileceği ifade edildi.

"TEK ŞİŞ DÜRÜM" POLEMİĞİ..
Öte yandan, kulübün 2. başkanı Orhan Kaya'nın, göreve talip olan isimlere yönelik olarak yaptığı "Tek şiş dürüm yiyenler aday oluyor. Yazıklar olsun" sözlerine, başkan adayı Hanifi Selimoğlu yanıt verdi.

Şu ana kadar adaylığını açıklayan tek isim olan İşadamı Hanifi Selimoğlu, Orhan Kaya’nın bu şok sözlerine bugün yaptığı yazılı açıklama ile sert bir karşılık verdi. İnşaat Mühendisi Hanifi Selimoğlu’nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“ Bizler, Malatyaspor’a gönül vermiş sevdalılar olarak adaylığımızı açıklamadan önce Orhan Kaya ve İlhan Kavuk’tan alacaklarının silmesi konusunda sözler aldık. Orhan Kaya önceki başkan Haşim Karadağ’ın da alacaklarının silmesi konusunda kefil olduğunu söyledi. Ancak gelinen noktada sadece İlhan Kavuk sözünde durdu. Görüyoruz ki Orhan Kaya sözünde durmak yerine ülkemizin 3/2 çoğunluğunun geçim derdi yaşadığı bir ortamda insanların helal kazançla yediği tek şiş dürümü çok görerek alay ediyor. Boğazlarda ve lüks restaurantlarda yemek yediklerini öne süren, ceblerini şişkin gösteren malum kişilerinde Malatyaspor’u ne hale getirdikleri ortada. Bizler gerekirse tek şiş ve çiğköfte paramızı da Malatyaspor’a veririz. Bu lüks restaurantlarda yemek yediklerini söyleyenler önce takımın Adana kampında kaldığı otelin parasını otobüs şoförüne ödetmesinler. Personelinin maaşlarını versinler. Bizlerin ne iş yaptığını herkes çok iyi biliyor. Kendilerinin ne iş yaptığını hala kamuoyu bilmiyor! 'Bu takımın amatöre düşse de ben takımı bırakmam' diyenler önce sözünde dursunlar. Biz sözlerin ağızdan çıktığını biliriz. Her şeyden önce bizler mülki amirlerden para isteyerek gidip tek şiş ve çiğköfte yemiyoruz” diye konuştu.

Mehmet Hanifi Selimoğlu açıklamasının devamında ise “ Bizler başkan alacaklarının silinmesi halinde kulübün borç batağından büyük ölçüde kurtulacağını söylerken bütçe açıklayarak reklam yapmak istemedik. Ama bakıyorum ki insanlar kişi de duruş, karakter, dürüstlük ve adamlık yerine ceblerine bakıyorlarmış. Biz tekrar söylüyoruz başkanlar verdikleri sözlerde dursunlar alacaklarını silsinler. Biz yine sözümüzün arkasındayız. Başkan alacakları silindiği takdirde çok ciddi bütçe ve gelir getirici 7’den 70’e herkesin onay vereceği projelerimizle adayız “ diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız