SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Tek Sorumlu Çakır'dır!''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyasporlu taraftarlar tribünde Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır aleyhine tezahüratlarda bulundu. Taraftarlar yer yer birbirleriyle de tartıştı. Malatyaspor taraftarları maç sonrası AKP İl Binası önünde eylem yaparak, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı istifaya çağırdılar.

Bu arada maç sonrası basın toplantısı yapan Adıyamanspor Teknik Direktörü Mehmet Ali Çınar, “İlk yarı ilk yarım saat içerisinde Malatyaspor çok iyi oynadı ama golü bulamadı. Malatyaspor golü bulsaydı ciddi şekilde panik yapacaktık. Çünkü biz oyuna başladıktan sonra devre bitimine kadar kalecimizin birkaç pozisyonu kurtarması bize moral verdi. İkinci yarıda fizik olarak öne çıktığımızı ve oyun disiplininden kopmadık diye düşünüyorum. Malatyaspor’un mevcut kadrosunun dalgalanması dolayısıyla kafa olarak golü bulduktan sonra düşeceklerini düşündük. Golü bulduk. Malatyaspor’da kaybetse zora düşeceklerdi bizde kaybetsek alt sıralara düşebilirdik. Bu yüzden kazandığımız için futbolcu arkadaşlarımızı kutluyorum. Malatyaspor’un da tekrar hak ettiği yerlere gelmesini diliyorum” dedi.

Malatyaspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere basın toplantısına gelmedi. Maçın gözlemcisi basın toplantı odasına gelerek, teknik direktörün basın toplantısına gelmemesinden dolayı bir sakınca olup olmadığı konusunda kural kitabına baktı. Teknik direktörün basın toplantısına gelme zorunluluğunun olmadığı kaydedildi. (Üstteki fotoğrafta)

"SORUMLU ÇAKIR'DIR.."
Maç sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Malatyaspor Basın Sözcüsü Faysal Elkoca, “Malatyaspor yönetimi olarak 40-41 dosyayı çözdük. Ancak eski kalecimiz Eray Serbes ile olan 120 bin TL’lik borçtan dolayı yeni oyuncularımızın lisans işlemlerini gerçekleştiremedik. 3 milyon Malatya şehri eğer 120 bin TL’yi bulamıyorsa bu şehrin ileri gelenlerinin oturup düşünmesi lazım. Bu yönetim, Malatyaspor’un yaklaşık 30 yıldır en şeffaf çalışan yönetimidir. Malatya Belediye Başkanımız bize sezon başında 1 milyon TL vereceğini söylemişti. Bugüne kadar 635 bin TL verdi. Biz hiçbir zaman kendisinden para istemedik. Henüz 435 bin TL alacağımız var. Bu parayı çalıp çırpıp yiyebilirdik. Ama biz şeffaf bir şekilde Malatyaspor’un bir 1 lirasına bile sahip çıktık. Bugün gelinen noktada yeni transferleri oynatamamamızın tek sorumlusu belediye başkanı Ahmet Çakır’dır” iddiasında bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız