SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tek Suçlu Basınmış!

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig'den TFF 2. Lig'e düşen Malatyaspor'da yeni yönetim kurulu, ziyaretlerini sürdürüyor.

Hanefi Selimoğlu başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu, fikir alışverişinde bulunmak ve yeni yönetim ile ilgili kamuoyuna bilgi vermek amacıyla başlattığı ziyaret kapsamında Malatya Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Kemal Deniz ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin'i makamında ziyaret etti.

Malatyaspor yönetim kurulu üyeleri, ilk olarak Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Malatya Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Kemal Deniz ile görüşen Kulüp Başkanı HanefiSelimoğlu, "Malatyaspor'a destek vereceğinizden şüphemiz yok. Zaten sizler de Malatyaspor'da çeşitli görevlerde bulundunuz. Desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Kemal Deniz ise, Malatyaspor'un Malatya'da ve Malatya dışında birçok taraftara sahip olduğunu ifade ederek, "Malatya bütün Malatyalıların ve aslen Malatyalı olmayıp da Malatya'da doğanların takımıdır. Bu kadar çok taraftarı olan bir kulübün yönetiminde yer almak büyük bir gururdur. Biz, Malatyalılar olarak Malatyaspor yönetimine destek olmakla mükellefiz" diye konuştu.

Malatyaspor yönetim kurulu üyeleri, daha sonra Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin'i makamında ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Malatyaspor kulüp başkanı Hanefi Selimoğlu, destek isteklerini yineledi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin de, "Malatyaspor'a gösterdiğiniz bu güzel duygulardan dolayı ben sizlere teşekkür ediyorum. Bu zor dönemde taşın altına gövdesini koyma cesaretini gösteren yönetim kuruluna teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Malatyaspor bildiğiniz gibi bütün Malatya'nın malıdır. Aslında Malatyaspor, Malatya'nın her şeyidir. Malatya'nın iyi ve kötü günlerinde Malatyaspor, Malatya halkını hep bir araya getirmiştir. Bu yüzden Malatya'nın sizlere destek olması boyunlarının borcudur. Biz sizlere her zaman destek vereceğiz. Sizler, bize şunu yapacağız derseniz, bizler de elimizden gelen bütün desteği vereceğiz. Bütün Malatyalıların da bu desteği yapması lazımdır. Herkesin gelip aslanca hesabını vermesi gerekmektedir. Hesap vermek erdemliliktir. 1999 yılında bizim dönemimizden bugüne kulüple ilgili ne varsa herkesin bunun hesabını vermesi gerekmektedir. Eğer Malatya'dan alacakları varsa, bu Malatya'nın boynunun borcudur, bu borç verilir. Eğer ki haksız yere Malatyaspor üzerinden rant kazanılmışsa ki, Malatya'da bugüne kadar kimse haraç yememiştir. Eğer ki haksız para alınmışsa bunun adı resmen haraçtır. Gelsinler kulüple ilgili hesapları doğru dürüst versinler. Özellikle basından da şunu rica ediyorum. Siz, bugün büyük bir yük aldınız. Gerçekten kimsenin cesaret edemeyeceği bir işe girdiniz. Bu delikanlılıktır. Çünkü siz almasaydınız, Malatyaspor bugün yerlerde sürünecekti. Ama bugün Malatyaspor taraftarıyla, futbolcusuyla ve her şeyiyle sahipsiz kalmadı.

Bunun için biz, sizlere gerçekten minnettarız. Bu cesareti gösterecek başka bir babayiğit çıkmaz. Malatya ve Malatyalılar için ben de deli olurum. Malatya ve Malatyaspor bizim her şeyimizdir. Eski yöneticilere şunu sorsunlar. Malatya geldikleri zamanki servetleri neydi ? Malatya'dan gittikten sonra ne oldu ? Eğer ki servetleri düşmüşse başımızın gözümüzün üstüne. Ama Malatyaspor'u 15-20 milyon TL borcun altına sokmaya kimsenin hakkı yok. Çünkü ben de futbolun içinden gelen bir insanım. Biz 1999'da görevi bıraktığımızda bu takımı Süper Lig'de bıraktık. O zamanlar basın hep bizden kaçtı. Malatyaspor'u bu tarafa getiren basındır. Basın, Malatyaspor konusunda çok yanlış yapmıştır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız