SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Tek Suçum Onu İtmem..''

A- A+ PAYLAŞ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ziya Doğan, kaleci antrenörü Hakan Polat ile aralarında Denizli'de yaşanan olayın basına yanlış yansıtıldığını savundu. Doğan, medyada yer alan Denizlispor maçında kaleci antrenörü Hakan Polat ile aralarında yaşananlarla ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Ziya Doğan, düzenlediği basın toplantısında, Denizli’ye 4-5 as futbolcularından yoksun gittiklerini, görev verdiği genç oyuncuların da çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Ancak geçen sezondan 2 takım arasında yapılan maçta yaşanan bazı olayların bu maça yansıtılması hem bizim, hem de Denizlispor’un futbolcularını bir hayli germiş. Maç öncesi Giray Bulak hocayla sohbet ettik, karşılaşma sırasında da hiç tartışmamız olmadı. Maçta 65. dakikaya kadar da benim en ufak bir müdahalem yoktu. Ancak 65. dakikada bir pozisyon için yan hakeme itirazım oldu. Henüz 4 ay önce göreve başlayan kaleci antrenörüm de beni iyi tanımadığı için sinirimi de fark etmedi ve benim belime sarıldı, bırakmadı. Ben de ’bırak beni git yerine otur’ diye ittim. Yoksa vurma ve dövme gibi bir eylemim asla olmadı" diye konuştu.

Türk futboluna birçok dürüst ve kaliteli antrenör kazandırdığını ifade eden Doğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Benimle çalışan yardımcı antrenörlerin hepsi çok önemli değerlerdir. Kaleci antrenörüm de henüz 4 ay önce göreve başlayan pırıl pırıl bir insan, yeni göreve başlayan bir hoca için en talihsiz ve üzücü bir olay, bu insanı bu şekilde karalamaktır. Bu konuda gerekli yerlere yazılarımı yazdım, ayrıca avukatımla da konuşacağım ve gerekli yasal girişimlerimi yapacağım."

Doğan, hiçbir konuda asla yalan söylemediğini ve hiçbir yere de aday olmadığını ifade ederek, "Hiç kimse Ziya Doğan’ın adından korkmasın, ben hiçbir yere aday değilim. Benim hedefim Türkiye değil, Avrupa’da çalışmak" dedi.

Gazetelerde yer alan bu gerçek olmayan haber yüzünden ceza kuruluna sevk edildiğini de vurgulayan Doğan, şöyle konuştu:

"Benim tek suçum tecrübesiz hocamın bana sarılması, benim de onu iterek git otur yerine demem. Yoksa ne futbolcuya, ne de hakeme karşı bir saldırım olmadı."

Ziya Doğan 2.5 sezon Malatyaspor'da teknik direktör olarak görev yapmış, halen kaleci antrenörü olarak birlikte çalıştığı Hakan Polat da uzun yıllar Malatyaspor kadrosunda yeralmıştı.

Ziya Doğan- Hakan Polat olayı, üstteki fotoğraflarla Milliyet'e yansımıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız