SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tek Tek Hesabını Verecekler"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:18:16
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, esnaf ve sanatkarların yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirerek, “Milliyetçi Hareket iktidarında, esnaf ve sanatkarlar şaha kalkacak” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, genel seçimleri çalışmaları kapsamında Cengiz Topel Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Milliyetçi Hareket’in Malatya’da birinci parti, Türkiye’de de iktidara yürüdüğünü belirten Yıldız, MHP iktidarında hem esnafların hem vatandaşların hem de çiftçilerin rahat bir nefes alacağını kaydetti. Hem Malatya’nın hem de Türkiye’nin yaşadığı sıkıntıları çözecek tek siyasi partinin MHP olduğunu vurgulayan Yıldız, “Seçim beyannamemiz, program ve projelerimizin yanı sıra 46 yıllık tecrübe, yetişmiş kadrolar ve imanımız iddiamızın kefilidir. Milliyetçi Hareket; adalette, demokraside, güvenlikte, kardeşlikte, ahlakta, kalitede, güvende, itibarda ve ekonomide ortaya çıkan fiyasko, çöküş ve bozulmaları yok edecek, açıkları kapatacak program ve projeleri ile Türkiye’yi içinde bulunduğu kısır döngüden kurtaracak ve refah içinde bir toplum inşa edeceğiz” şeklinde konuştu. 

“ESNAF VE SANATKARLAR YOK OLUYOR”

Esnaf ve sanatkârın yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirten Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında büyük market zincirlerinin şehir merkezinde şube açmaları için asgari işyeri büyüklüğü standardı getirileceklerini belirtti. “Bu standarda uymayan mevcut şubelerin de bir program dahilinde yerleşim yeri dışına taşınması sağlanacak ve küçük esnaf aleyhine gelişen haksız rekabetin önüne geçilecektir” diyen Yıldız, şunları kaydetti: “Bu çerçevede AVM yasası olarak anılan yasa tümüyle yenileneceğiz. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerinin sermaye yapıları güçlendirilmek suretiyle hazine kaynaklı krediler dışında kalan krediler için de kefalet vermeleri sağlanarak, esnaf ve sanatkarın krediye erişimini engelleyen teminat sorunu tamamen ortadan kaldırılacağız. Esnaf ve sanatkarlarımızın ürettikleri malların dış pazarlarda tanıtılmasına ve yeni pazarlar bulunmasına katkı sağlayacak fuarlara katılmaları için özel teşvik sistemleri geliştirileceğiz.”

“ESNAFLARA SİGORTA PRİMİ İNDİRİMİ İLE FAİZSİZ KREDİ VERECEĞİZ”

Her esnaf ve sanatkar kesimin rahatlıkla ulaşabileceği yerlerde “Ahikent merkezleri” açılacaklarını belirten Yıldız, açılan “Ahikent merkezleriyle” bireylerin becerileri doğrultusunda mesleki yeterlilik ve kişisel gelişim gibi ihtiyaçlarını karşılayarak iş edinmelerine ve kendi işlerini gerçekleştirmelerine imkân verecek destek sağlanacaklarını söyledi. Mesleki eğitimin hem teorik hem de pratik olarak birlikte verilmesi sağlayacaklarını ifade eden Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında yapacakları diğer hizmetleri şöyle sıraladı: “Mesleki eğitim yapan işletmeler ve meslek kuruluşları beşeri, teknik ve mali açıdan desteklenecektir. Çıraklık eğitimi eğitici, eğitim ortamı ve eğitim programı boyutlarıyla yenilenecek ve geliştirilecektir. Meslek lisesi veya çıraklık eğitim merkezlerine devam eden gençleri istihdam eden esnaf – sanatkar ve küçük işletmelere vergi ve sigorta primi indirimi ile faizsiz kredi verilmesi gibi teşvik ve kolaylıklar sağlanacağız.”

SEÇİM BİR DÖNÜM NOKTASIDIR

MHP Malatya milletvekilli adayı Hakan Yılmaz da "7 haziran seçimi bir dönüm noktasıdır, eğer mevcut iktidar ile yolumuza devam edersek. ülkemiz bölünecektir."dedi.

MHP Malatya milletvekilli adayı Hakan Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında karakavak mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantı bir miting havasında geçti. Yılmaz'ın burada yaptığı açıklamanın satır başları şöyle: 

"ÜLKEMİZ BÖLÜNÜR

7 haziran seçimi bir dönüm noktasıdır. Eğer mevcut iktidar ile yolumuza devam edersek, ülkemiz bölünecektir. Veya bölünmenin eşiğine gelecektir. Elazığ'tan ötede devlet yok. Devletin hakimiyetti bir terör örgütüne verilmiş. Asker,  polis kışlasına çekilmiş. Sokaklar terör örgütüne teslim edilmiş durumdadır.

CEPLERİNİ DOLDURDULAR

Ülkemizdeki her kesim perişanlık içinde. Memur, işçi, köylü,esnaf tüm kesimler bir perişanlık içindeyken, bizi yönetenler ceplerini doldurdular.Yetim hakkı yediler. Televizyonlarda gördüğünüz kasalar, ayakabı kutuları sadece işin küçük bir kısmıdır. Devletin trilyonları gidiyor. sizlerin parası. emeklinin, işçinin, esnafın, köylünün parası ve en önemlisi bu yetim hakkıdır. Cenab-ı Hak buyuruyor ki neyle geliyorsanız gelin karşıma ama yetim hakkıyla gelmeyin. Hani bunlar sözüm ona Müslümanlığı kimseye bırakmıyorlardır. Yüce dinimizle dalga geçiyorlar. Bunu yapan AKP milletvekilleri ve bakanları ama ses yok. Bir tepki yok.

TEK TEK HESABINI VERECEKLER

Yaptıkları hırsızlıkların, yolsuzlukların tek tek hesabını verecekler. Çaldıkları paranın hepsi kendilerinden tahsil edilecektir. Bu hırsızlık, yolsuzluk yanlarına kar kalmayacaktır. Bunların hesabını kendilerinden soracağız. Bu paralar tekrardan hazineye konulacaktır, 75 milyon vatandaşımızın faydasına projelere kaynak olarak aktarılacaktır. Buna dur demek için 7 haziranda MHP' yi iktidar yapmak zorundayız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız