SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tek Vücut Olmalıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:47:48
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor sportif direktörü Ali Ravcı, takımın her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacının olduğunu ifade ederek, "Biz Malatya kenti olarak, Yeni Malatyaspor kulübü olarak, camia olarak hep birlikte olduğumuz zaman, hep birlikte hareket ettiğimiz zaman, sevinç ve hüzünlerimizi birlikte paylaştığımız zaman bir yerlere gelebiliyoruz ya da zorlukların üstesinden gelebiliyoruz. O yüzden benim bütün camiaya çağrım; hepimizin tek vücut olması lazım" dedi.

Ravcı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda gazetecilere takımdaki son durum, çalışmalar, hedefler ve beklentilerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"İrfan hocanın gelmesiyle değişiklik oldu"

Teknik direktör İrfan Buz'un takımın başına geçmesiyle birlikte takımda bir değişikliğin yaşandığını dile getiren Ravcı, "Sezon başından buyana olan süreci ele alırsak, işin açıkçası bizim hedefimiz 20'li puanlardı. Ama ilk yarının bitimine 2 hafta kala 20 puanı bulduk. Bundan dolayı son derece mutluyuz. Tabi her zaman değişenin ne olduğu soruluyor. Son haftalarda alınan galibiyetler sonrası bu sorulmaya başladı. Aslında doğru futbolcular, aynı futbolcular. Çalışanlar aynı ama futbolda teknik heyet değişiklikleri takıma her zaman olumlu yansımıştır. Bu anlamda İrfan hocanın gelmesiyle de değişiklik oldu. Onun pozitif enerjisi, hırsı, arzusu, isteği elbette ki oyunculara, herkese yansıdı" ifadelerini kullandı.

"Gözle görülür bir başarı var"

Ravcı, futbolcuların sahaya çıktıklarında galibiyet için ellerinden geleni yaptıklarını kaydederek, bunun alınan sonuçlara en iyi şekilde yansıdığını belirtti.

Futbolcuların istek ve mücadelelerinin kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade eden Ravcı, "Ortada gözle görülür bir başarı var. Bunda da herkesin katkısı var. Çalışanlardan personele kadar tutun da, futbolcu ve teknik heyetin, herkesin katkısı bulunuyor. Özellikle şunu belirteyim; takım olarak karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. Sahada çıkıp her şeylerini veren, çok isteyen, arzu eden, maçı almak için gayret sarf eden bir oyuncu grubumuz var. Bundan da son derece mutluyum" dedi.

Ravcı, iyi gidişi sürdürüp, herkesi mutlu etmek istediklerinin altını çizerek, "İyi gidişatın devam etmesini hepimiz istiyoruz. İçeride oynadığımız Adana Demirspor maçını kaybettik. Bu anlamda taraftarlarımızda üzüldü. Ama akabinde Karşıyaka ile deplasmanda oynadığımız maçı kazandık. Taraftarlarımızı ve camiamızı sevindirdik. Onları mutlu ettik, bizde çok mutlu olduk" diye konuştu.

"Tek amacımız çıktığımız her maçta galip gelmek"

Ravcı, ligin ilk yarısının bitimine 2 hafta hedefledikleri 20 puana ulaştıklarını, kalan son 2 maçta da istedikleri sonuçları alıp, ilk yarıyı iyi bir yerde tamamlamak istediklerini kaydetti.

Takımın her maçta sahaya galibiyet için çıktığını vurgulayan Ravrı, "Ligin ilk yarısı itibariyle önümüzde kalan iki hafta var. Özellikle içeride oynayacağımız Samsunspor maçı bizim için büyük önem taşıyor. Aslında her maç önemli. Dolayısıyla da her maça aynı şekilde hazırlanıyoruz. Rakiplerin durumlarına bakmadan, ister altta ister üstte olsun, hazırlıklarımızı aynı şekilde yapıyoruz. Rakiplerin durumu bizi ilgilendirmiyor. Bizim tek bir amacımız var, çıktığımız maçlarda galibiyet için elimizden geleni yapmak" şeklinde konuştu.

"Taraftarlarımızın desteğini her zaman hissediyoruz"

Ravcı, takımın gerek iç saha gerekse de deplasmanda taraftarın desteğini her zaman yanında hissettiğini kaydederek, şunları söyledi: "Taraftarlarımız sağ olsunlar bizi hiçbir zaman deplasmanlarda yalnız bırakmıyorlar. Gerek Derebeyleri gerek Marmara Derebeyleri taraftar gurubu bütün deplasmanlarda yanımızda oluyorlar. Onların desteğini her zaman hissediyoruz. İçeride keza aynı şekilde desteklerini veriyorlar. Bu sene özellikle Onlarda da değişen bir şeyler var. Takımlarını sonuna kadar destekliyorlar. Biz bundan son derece memnunuz. Yeni Malatyaspor'un gerçek taraftarının da böyle olması lazım. Sadece iyi günde değil, kötü günde de yanımızda olduklarını gösteriyorlar. Onlara bir kez daha teşekkür ediyorum."

"Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var"

Takımın birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacının olduğunu dile getiren Ravcı, sözlerini şöyle tamamladı: "Her şeyden önce özellikle bu dönemlerde birlik, beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Takım olarak sadece başarıyı elde etmek için, futbolculardan ve teknik heyetten ya da bizlerden olan beklentiler yetmiyor. Taraftarımızın, basınımızın, herkesin tek vücut olması gerekiyor. Tek vücut olursak bu işin altından kalkarız. Çünkü herkes bu işin bir parçası. Herkesin bu işin ucundan tutması gerekiyor. Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bunu da sürekli söylüyoruz. Biz Malatya kenti olarak, Yeni Malatyaspor kulübü olarak, camia olarak hep birlikte olduğumuz zaman, hep birlikte hareket ettiğimiz zaman, sevinç ve hüzünlerimizi birlikte paylaştığımız zaman bir yerlere gelebiliyoruz ya da zorlukların üstesinden gelebiliyoruz. O yüzden benim bütün camiaya çağrım; hepimizin tek vücut olması lazım. Neticede bu takım, hepimizin takımı. Burada biz çalışanlar gelip geçiciyiz. Ömür boyu burada kalacak da değiliz. Sadece bulunduğumuz süre içerisinde görevimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bizi bir yerlere getirecekse, bu kentin birlik ve beraberliği getirecek. O yüzden hepimizin bu konuda biraz daha duyarlı olması lazım."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız