SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tek Yol Kurumsal Yapı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da kulüp başkanlığına seçilen, ancak kabul etmeyen işadamı Hikmet Tanrıverdi, Malatyaspor'u kurtarmanın tek yolunun takımın geleceğini düşünerek, kulübün kurumsal bir yapıya kavuşturulmasından geçtiğini söyledi.

Malatyaspor için mülki amirlerin devreye girmesi gerektiğini ifade eden Tanrıverdi, "Ben Malatya'ya geldiğimde mülki amirlerle bir görüşme yaptım ve konuyla ilgili bilgi verdim. Ben resmi olarak kulüp başkanlığı yapamayacağımı, ancak kulüp başkanı gibi çalışacağımı da söyledim. Bundan sonraki süreçte mülki amirlerin devreye girmesi gerekiyor" dedi.

Malatyaspor için zamanın önemi olmadığını, takımın toparlanmaya başladığı andan itibaren destek vereceğini kaydeden Tanrıverdi, "Malatyaspor için şu anda zamanın önemi yok. Önemli olan bu kriz ortamında takımın geleceğini düşünmek. Ben takımın kurumsal bir yapıya kavuşturulmasından yanayım. Böylece kimse takımı borca sokamaz. Malatyaspor'un geleceğini kurtarmalıyız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız