SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tekel Binası Sağlığa..

A- A+ PAYLAŞ

Kent merkezinde bulunan Tekel'e ait Başmüdürlük binasının Sağlık İl Müdürlüğü'ne tahsis edilmesine ilişkin ÖYK kararının çıktığı bildirildi.

AKP Milletvekili Fuat Ölmeztoprak'ın sekreteryasından, konuyla ilgili olarak yayınlanan bülten şöyle:

"Ak Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Malatya İl merkezinde bulunan Tekel A.Ş.’ye ait Başmüdürlük binasının Malatya İl Sağlık Müdürlüğüne tahsisine dair Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyin başkanlığında teşkil olunan Özelleştirme Yüksek Kurulu kararının çıktığını belirtti.

Milletvekili Ölmeztoprak,Tekel A.Ş’nin Malatya İlimizde bulunan bazı taşınmazlarının Maliye Hazinesine devri ve İlimiz Sağlık Müdürlüğü’ne tahsisi hakkında Özelleştirme Yüksek Kurulu’nun 19.06.2009 tarih ve 2009/28 sayılı kararı çıkmıştır.

Bu karar gereği Malatya ilimizde merkezi konumda bulunan Tekel Baş müdürlüğüne ait binalar Malatya Valiliğimiz ve Sağlık il müdürlüğümüzün projeleri çerçevesinde en kısa sürede organize olarak Malatyalı hemşehrilerimize hizmet sunmaya başlayacaktır.

Malatya iline sağlık alanında Ak Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetlerin artarak devam ettiğini de belirten Milletvekili Ölmeztoprak,İlimiz Şeker Fabrikası arazisinden ayrılan 200.000 metrekarelik(200 dönüm) alan üzerinde inşa edilecek 850 yatak kapasiteli Hastane ve sağlık kampüsü içinde çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Ak Partimizin ülkemizin kalkınması ve insanımızın mutluluğu için sürdürdüğü hizmetlerin durmaksızın devam edeceğini de belirten Milletvekili Ölmeztoprak,İlimiz ve insanımızın bugünü ve geleceği için önemli hizmetler sunacak bu kararın Malatya’mıza ve saygı değer Malatyalı hemşehrilerime Cenab-ı Hakk’tan hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız