SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi

0
Güncellendi - 2017-12-24 19:51:00
Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun organize ettiği Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi B Grubu'nda, Samsun BESK, Malatya Doğanşehir Engelliler Spor'u 55-52 yendi.

Malatya İnönü Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı, Emre Özgen ve Ufuk Umutlu hakem ikilisi yönetti.

Karşılaşmada, Samsun BESK devreyi 36-10 önde tamamladı. Üstünlüğünü elden bırakmayan Samsun takımı sahadan 55-52 galip ayrıldı.

Samsun BESK Antrenörü Hayri Kıyıcıoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, maça eksik kadroyla geldiklerini ve buna rağmen galip gelmekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Nusret ürkmez (6 yıl önce)
    Dogansehir belediyespor kulubunun sporcularinin yazdiklari yorumlari bile yayinlamayacak kadar elestiriye kapali tarafli bi sitesiniz yaziklar olsun size cesaretiniz yoksa yapmayin bu isi
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat ürkmez (6 yıl önce)
    Birkere Malatyamızı temsil eden takımımızın ismi eksik ve yanlış yazılmış. Yapılan haberde ise haber sitesini müsabakada temsil eden kimse olmadan, maç izlemeden kulaktan duyma laflarla yazılmış bir haber. Haberi yapıyorsanız doğru, tarafsız ve eksiksiz yapın yoksada hiç yapmayın bırakın bir bilen yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin karakuş (6 yıl önce)
    Ben haberi ilk okuduğumda samsun gazetesi filan sandım yazıklar olsun ancak bu kadar olur siz haberci filan değilsiniz ayrıca acilen özür dileyip haberi duzeltmelisiniz ve bundan sonra Doğanşehir ile ilgili böyle haber yapmayacaksınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet dalci (6 yıl önce)
    Bu kadarida pes hiç bir kimseden hiçbir sekilde destek görmeyen tekerlekli basket takımımızı bu sekilde mi haber yapıyorsunuz coook yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Yalınız (6 yıl önce)
    Malatya nin tek Engelli basketbol takıma verdiğiniz destek nekadar da güzel. Gerekli yerlere de bu haberi örnek olarak göstererek bizde destek olacağız size. Yazık sizin gibi malatya düşmanlarına. Ve sizi destekleyenlere.
    0
    0
    Yanıtla
  • H.mehmet kara (6 yıl önce)
    Ayıp yaa gerçekten ayıp..! Kendiniz sahadaki hırsı , mücadeleyi gördünüz. Buna rağmen görmezden gelip yaptığınız haberi şiddetle kınıyorum. ilk yarı oynanan oyunla ikinci yarı oynanan oyunu görmediniz mi? Diyelim gözleriniz "kördü" görmediniz, yaaa maçın sonundaki skorudamı görmediniz..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Nusret ürkmez (6 yıl önce)
    O takim malatyanin takimi siz malatyanin basini olsaydiniz takimi verdigi mucadeleden dolayi tebrik ederdiniz orda verilen bir emek mucadele var buna saygi duyacaksiniz tarafli basinsiniz adam akilli haber yapacaksaniz yapin yapmayacaksaniz bu takimin bir daha haberini yapmayin isminizide malatya haber degil samsun haber yapin dogansehir belediye spor kulubunden ozur dileyip haberi duzenlemelisiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Engelsiz basket (6 yıl önce)
    Nasıl bir Malatya habersiniz yoksa Samsun haber mi kendi takımını bırakıp deplasman takımıyla röportaj yapıyorsunuz maçta yaşananları doğru dürüst anlatsana ilk yarı deplasman takımı iyi oynadı ikinci yarı ekibiMiz farkı kapattı ama son saniyelerde yediği basketle maçı kaybettiğini ama yok sözde haber yapıyonuz destek olmuyorsunuz bari köstek olmayın haberinizi düzgün yapın nerenin basını olduğunuzu unutmayın
    0
    0
    Yanıtla