SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencilerden Engellilere Tekerlekli Sandalye

0
Güncellendi - 2016-05-27 18:46:17
Öğrencilerden Engellilere Tekerlekli Sandalye
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım son sınıf öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında sponsorların desteğiyle aldıkları 5 tekerlekli sandalyeyi, ihtiyaç sahibi engelli öğrencilere hediye etti.

‘Topluma Hizmet Uygulamaları’ dersi kapsamında 17 projeyi hayata geçiren İletişim Fakültesi, bu projelerden en anlamlısına imza attı. Halkla İlişkiler ve Tanıtım son sınıf öğrencileri, kendi aralarında topladıkları para ve sponsorların desteğiyle aldıkları tekerlekli sandalyeleri, ihtiyaç sahibi engelli öğrencilere hediye etti.

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Görevlisi Yasemin Keskin Yılmaz, “Halkla İlişkiler ve Tanıtım son sınıf öğrencilerine yönelik ‘Topluma Hizmet Uygulamaları’ dersi kapsamında sosyal sorumluluk projeleri yürütüyoruz. Bu dönem 17 ekiple 17 ayrı proje gerçekleştirdik. Bu projeler kapsamında, İnönü Üniversitesi Vakfı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde engelli ve ihtiyaç sahibi çocuklarımıza yönelik tekerlekli sandalye hediye etmeyi planladık. Öğrencilerimiz, sponsorlar eşliğinde çok güzel bir organizasyon yaptılar. 5 tane tekerlekli sandalye tedarik edildi ve bunları ihtiyaç sahibi çocuklarımıza teslim ettik. Amacımız tamamen çocukların gündelik yaşamlarına kolaylıkla adapte olmalarını sağlamak ve onları mutlu edip, kalplerine dokunmaktı. Amacımızın gerçekleştiğine inanıyorum” dedi.

tkYılmaz, sosyal sorumluluk kapsamında hazırladıkları 17 projenin farklı alanlarda hayata geçirildiğine dikkat çekerek, şunları söyledi: “Söz konusu çocuk olunca ve işin içerisine engelde eklenince bizim için çok daha farklı bir anlam ifade ediyor. Ben bir anne olarak daha da etkilendim. İyi ki burada, bu çocuklara yönelik bu projeyi gerçekleştirmişiz. Öğrencilerime çok teşekkür ediyorum.”

İnönü Üniversitesi Vakfı Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Zülal Kaleci ise, proje kapsamında hediye edilen tekerlekli sandalyelerin ihtiyaç sahibi yerlere gittiğini belirtti.

Kaleci, ailelerin tekerlekli sandalyelere ihtiyaçlarının olduğunu kaydederek, “Kurum olarak bizde elimizden geleni yapıyoruz ama herkese yetişemiyoruz. Bu anlamda bize destek veren İletişim Fakültesine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kendisine tekerlekli sandalye hediye edilen 12 yaşındaki Mustafa Kerem Eren, “Bana tekerlekli sandalye hediye edileceğini duyunca hem sevindim hem de mutlu oldum. Tekerlekli sandalyeyle gezmeye gideceğim” dedi.

Bülten

İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ, İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE ETTİ. (ZEYNEP IRMAK GÜRŞEN/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız