SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tekgül, Malatyaspor'dan Ayrıldı

A- A+ PAYLAŞ

Süleyman Tekgül, Malatyaspor Genel Koordinatörlüğü görevinden ayrıldı. Haşim Karadağ yönetimi geldikten sonra imza yetkisi alınan Tekgül, bu yönetim ile çalışmasının mümkün olmadığını bildirdi.

Tekgül, görevi bırakmasıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Değerli Malatyaspor kamuoyunun malumu olduğu üzere, Haziran ayı başında Malatyaspor Kulübü Genel Koordinatörlüğü görevine getirildim. Bu göreve getirilmeden önce de görevde olan yönetim kurulunun talebi doğrultusunda hiçbir karşılık beklemeksizin, Malatyaspor’a her türlü destekte bulunmayı görev kabul ettim.

Görevde olduğum süre içerisinde yaptığım işlerle kulübe önemli katkılar yaptığıma inanıyorum. Bir yandan kulübün mali yapısını kaostan çıkarıp ödenebilir yapıya kavuştururken diğer yandan sıkıntılı bir dönem olmasına rağmen takımın hiçbir ücret ödemeden iyi bir kamp dönemi geçirmesini ve yönetim kurulunun istifa etmiş olmasına rağmen de takımın Karşıyaka müsabakasına çıkması sağlanmıştır.

Yönetim boşluğunda dahi Malatyaspor’un 10 yıllık yapılandırılmış vergi taksitlendirilmesi her türlü zorluğa rağmen bozdurulmamıştır.

Malatyaspor kamuoyu, Malatya’da kendisini “futbol uleması” sanarak, hiçbir şey üretmeden sadece dedikodu yapan, Malatya dışında esemesi okunmayan bir takım kişilerin her türlü seviyesiz ithamlarına artık itibar etmemelidir. Bu memleketin yetiştirdiği dürüst ve bilgili insanların karşısında iki laf edemeyecek kadar medeni cesareti olmayanlar, her türlü zorluğa rağmen mücadele eden insanları dedikodu ve iftira ile yıldırmaya çalışmaktadırlar.

Görev yaptığım dönem içerisinde bu kulübün menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapmanın, attığım her imzanın vicdanı sorumluluğunu bilerek atmış olmanın huzuru ile kamuoyunun entrikalara ve iftiralara bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da itibar etmeyeceğinden eminim.

Malatyaspor’un olağanüstü genel kurulunda seçilen yönetim kurulunun, en sıkıntılı dönemde görev yapan ve kaos ortamından kulübü çıkarmaya hiçbir karşılık beklemeden soyunan bir insanın, göreve devam edip etmeyeceğini sormasına bile gerek kalmadan imza yetkisini almak ve yapılan işler için bir teşekkür bile edilmemesi beni üzmüştür.

Bu şartlarda göreve devam etmenin ve aynı düşünceyi paylaşmanın mümkün olmadığından hareketle görevimden ayrılıyorum.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız