SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tekin M.İdmanyurdu'na Veda Etti

0
Güncellendi - 2018-07-24 02:53:38
Tekin M.İdmanyurdu'na Veda Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İdmanyurdu ile 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde şampiyonluk yaşayan teknik sorumlu İbrahim Tekin, görevinden ayrıldığını duyurdu.

Tekin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "2017-2018 futbol sezonunda görev yaptığım Malatya İdmanyurdu Spor Kulübündeki görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Görev yaptığım sürede Malatya İdmanyurdu Spor Kulübüne ve Malatya futboluna katkıda bulunan başta onursal başkanımız Teoman Mutlu olmak üzere sportif direktörümüz Hakan Aydemir' e, antrenör arkadaşım Ercüment Kurt'a ve şampiyonlukta en büyük katkıları bulunan değerli futbolcu kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunar, 2018-2019 futbol sezonunda Malatya İdmanyurdu Spor Kulübüne başarılar dilerim" dedi.

Tekin, Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde başına geçtiği Malatya İdmanyurdu ile şampiyonluk yaşamış ve takımın Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'ne yükselmesinde katkıda bulunmuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • recep solmaz (5 yıl önce)
    İbrahim Tekin hocam ilk deneyimin ilk şampiyonluğun katkı sağlayanlara teşekürler. Malatya sporuna katkılarının devam edeceğini şampiyonluklarla örnek olacağına inanıyorum.yolun açık olsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • recep solmaz (5 yıl önce)
    İlk antrenörlük ilk şampiyonluk emeğine yüreğine sağlık katkı sağlayan arkadaşlara teşekürler .İbrahim Tekin hocam yolun açık olsun şampiyonluklarınla hep örnek olman temennisiyle.....
    0
    0
    Yanıtla
  • recep solmaz (5 yıl önce)
    Emeğine sağlık ilk antrenörlüğünde ilk şampiyonluk katkı sunan arkadaşlara teşekürler .... antrenörlük hayatında nice şampiyonluklar yaşaman dileklerimle yolun açık olsun İbrahim Tekin hocam.
    0
    0
    Yanıtla