SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tekin ve Ekibinin İstifası

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Malatya Belediyespor'da Teknik Direktör İsmail Tekin istifa etti.

Teknik Direktör İsmail Tekin ile birlikte yardımcı antrenörler Engin Beltekin, Murat Uçkun, Murat Kayapınar ve kaleci antrenörü Recep Solmaz da istifa etti.

KULÜPTEN AÇIKLAMA..
Tekin ve heyetinin istifasıyla ilgili olarak Malatya Belediyespor yönetim kurulu şu yazılı açıklamayı yaptı:

"Kulübümüzde son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından, Malatya Belediyespor Kulüp Başkanı Alaaddin Acun Teknik Heyetle bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı.

Görüşme sonunda Teknik Direktör İsmail Tekin, teknik ekibiyle birlikte görevi bıraktıklarını söylemiştir. Kulüp Başkanımız Alaaddin Acun da istikrardan yana olduğunu ifade ederek, teknik heyetin görevine devam etmesi yönünde fikir beyanında bulunmuştur. Ancak Sayın İsmail Tekin, artık göreve devam etmeyeceklerini söylemiştir.

Bu gelişme üzerine takımın ligde bulunduğu konumu göz önünde bulundurarak, kulüp yönetimimiz, başta Teknik Direktör İsmail Tekin olmak üzere teknik heyetin almış olduğu kararı saygıyla karşılayarak istifaları kabul etmiştir.

Malatya Belediyespor futbol takımını amatör kümeden alıp oldukça mütavazi bir kadroyla büyük emeklerle iki sezon üst üste şampiyon olarak, ikinci lige çıkaran İsmail Tekin ve ekibine teşekkür ediyor, bundan sonra ki spor hayatların da başarılar diliyoruz.

Kulüp yönetimi olarak kulüp yapısını ve hedeflerini ön planda tutarak, Malatya Belediyespor futbol takımını bulunduğu konumdan üst sıralara çıkartacak Teknik Heyet arayışını sürdürmekteyiz. Bugün itibariyle her hangi bir teknik direktörle görüşme yapılmamıştır. Gerek Kulüp Başkanımız Alaaddin Acun, gerekse de yöneticilerimizin ağzından bazı basın yayın organlarında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Türk futbolunda son yıllarda kazandığı başarılarla adından sıkça söz ettiren Malatya Belediyespor’u Malatyalı futbol severlerin görmek istediği yere, yeni teknik heyetle birlikte, kazandığı başarıları tekrarlamayı kendimize felsefe seçtik. Tüm spor kamuoyunun desteğiyle özlenen başarı gelecektir…

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur"

Bu arada Malatya Belediyespor'da teknik direktörlük için ağırlıklı olarak Malatyalı olan Mustafa Ceviz'in adının geçtiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız