SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tekin Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:05:17
Tekin Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi Eski Başkanı Hikmet Tekin (fotoğraftaki) vefat etti. 

Malatya TÜFAD Başkanlığı görevinin yanı sıra çeşitleri dönemlerinde yönetim kurulu üyeliği yapan Hikmet Tekin geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Tekelspor, Malatya Belediyespor, Pütürge Belediyespor, Siverek Belediyespor takımlarında teknik sorumlu olarak görev yapan Hikmet Tekin'in naaşı 26 Eylül Çarşamba günü Şehir Mezarlığı'nda öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Tekin’in vefatıyla ilgili bir mesaj yayınlayan TÜFAD Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır, “Malatya futboluna ve şubemize yıllarca hizmet veren Hikmet Ağabeyimizin vefatı bizleri derinden üzmüştür. TÜFAD Malatya Şubesi olarak Hikmet Tekin ağabeyimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Malatya spor camiasına başsağlığı diliyoruz” dedi.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir ise, “Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Hikmet Tekin dostumuz hakkın rahmetine kavuşmuştur. Yıllarca Malatya futboluna çeşitli görevlerle hizmet eden Hikmet Tekin’e Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyoruz” diye konuştu.

TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi de, başsağlığı mesajında şunları söyledi: 

“Malatya spor camiası değerli bir spor adamını kaybetmenin üzüntüsü içerisindedir. Yıllarca birlikte Malatya futboluna hizmet etme şerefini yaşadığımız Hikmet Tekin’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Malatya spor camiasına başsağlığı diliyorum.”

İBRAHİM ÇİÇEKLİ'NİN VEFATI..

Bu arada, Sümerbank Fabrikası emekli şeflerinden İbrahim Çiçekli de vefat etti.

Berber Fazlı Çiçekli'nin de abisi olan 71 yaşındaki İbrahim Çiçekli, bir süredir Akciğer kanseri nedeniyle tedavi görüyordu. 2 çocuk babası Çiçekli'nin cenazesi, Şehir Mezarlığı Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız