SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tekin'den Ankara Hakemi İsyanı

0
Güncellendi - 2017-11-11 01:40:35
Tekin'den Ankara Hakemi İsyanı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü İsmail Tekin, “Çok önemli maçlarda hep Ankara Bölgesi hakemi geldi. Adıyaman 1954 Spor ile iç sahada oynadığımız maçta olduğu gibi. Acaba bundan sonra devam edecek mi, yoksa tamam mı, işi hallettiler, ‘biz normale dönelim mi?’ diyecekler” dedi.

Yeşiltepe 1 nolu sahada gazetecilere açıklamada bulunan Tekin, grupta oynadıkları önemli karşılaşmalara hep Ankara Bölgesi’nden hakemlerin verildiğine dikkat çekti.

Tekin, maçlara Ankara Bölgesi hakemlerinin gelmesinin tesadüf olup olmadığını bilemediğini ifade ederek, şunları söyledi:

“Çok önemli maçlarda hep Ankara Bölgesi hakemi geldi. Adıyaman 1954 Spor ile iç sahada oynadığımız maçta olduğu gibi. Acaba bundan sonra devam edecek mi, yoksa tamam mı, işi hallettiler, ‘biz normale dönelim mi?’ diyecekler. Camia olarak bunun takipçisi olmamız lazım. Sadece biz değil, Siverek’te yaşanan olaylar, Adıyaman 1954 Spor ile Dersimspor’un oynadıkları maçtaki olaylar. Tabi onlarına bu işi gündeme getirmeleri lazım. Bu tesadüf müydü, değil miydi, bilemiyorum. Bir düşünün Adıyaman 1954 Spor deplasmandan gelmiş, Yeşilyurt Belediyespor içeride oynuyor, Ankara Bölgesi hakemi geliyor, talebe oluyor ve U-17, U-16, U-18 gibi maçları yönetmiş bir hakem geliyor. Ne aladır onu bilemiyorum. Merkez hakem komitesinin veya sorumlu olan bölge yetkililerinin tasarrufu mu, yoksa bir denk gelmesi mi söyleyecek bir şey yok. Tabi bizimde bunun tesadüf olup, olmadığını sormamızda en doğal hakkımız.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet (6 yıl önce)
    sayın ismail hoca lütfen başarısılığın arkasına soığınma Ankara hakemleri seni dört de bir bütcenle takım kuran ilçe takımı siverek spor dersim spor ve Adıyaman sporu tutuyorsa bunun için kafanı elelrinin içine al düşün bu memleketin sahibi yokmu diye yaksi takdirde insanları zan altında bırakma deneyimli hakemlerin bulunduğu başkent ANKARADA HAKEM GELMESİ HERZMAN İYİ OYNAYAN TAKIM İÇİN AVANTAJDIR SEN BAŞARIZILIĞA KILIF ARAYIP ÖNÜMÜZDEKİ MACA GELECEK HAKEMLERE ABA ALTINDA SOPA GÖSTERME KİMSE ONU YEMEZ BIRAK ARTIK DÜŞ ŞU MALATYA FUTBOLUNUN YAKASIN DA
    0
    0
    Yanıtla