SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tekin'le Hava Yakaladık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:13:32
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, Adıyamanspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. 

Kendi sahasında Adıyamanspor’u ağırlayacak olan 44 Malatyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarını Yeşiltepe 3 nolu sahada gerçekleştirdiği kuvvet ve dayanıklılık idmanıyla sürdürdü.

BABA: "DAHA GÜZEL SEVİYEYE GELECEĞİZ"

44 Malatyaspor’un son haftalardaki parlayan yıldızı Eray Baba, gollerine ilerleyen haftalarda da devam edeceğini söyledi.

Takımda birlik ve beraberliğin üst seviyede olduğunu belirten Baba, “İsmail Tekin hocamızla yeni bir hava yakaladık. Takımdaki arkadaşlık düzeyinde daha birlik ve beraberliği yakaladık. Bu da sahaya yansıyor. Takımımız iyi bir duruma geldi. Ben ve takımda bulunan ağabeylerim ellerinden gelen mücadeleyi sahada gösteriyor. Takımda zaten çok güzel bir aile ortamı var. Takım dışında da beraberiz. Her geçen gün takımımız, daha da güzel bir seviyeye gelecektir" dedi.

Baba, takımına attığı gollerle puan kazandırdığı için mutlu olduğunu ifade ederek, "Ben Yeni Malatyaspor’un U-19 takımda gol kralı oldum. Fakat sonuçta orası U-19 alt yapıydı. Alt yapıyla Bölgesel Amatör Ligi birbirinden çok farklı ligler. Buraya geldiğim ilk zaman zorlanmıştım. İsmail hocamız gelmesi ile o zorluğu atlattım. Hocamız bana güveniyor. Bende inşallah onun yüzünü kara çıkarmam. Şans verdiği müddetçe sahaya çıkar golümü atarım. İnşallah bu ligde de gol krallığı olurum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız