SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tekirdağ'daki Malatyalılar Buluştu

0
Güncellendi - 2018-08-21 14:34:39
Tekirdağ'daki Malatyalılar Buluştu
A- A+ PAYLAŞ

Tekirdağ Malatyalılar Derneği tarafından verilen sabah kahvaltısında Tekirdağ’da oturan ve görev yapan Malatyalılar bir araya gelerek dostluk ve dayanışmanın güzel bir örneğini sergilediler.

Tekirdağ’da bulunan Özcanlar Tesisleri’nde Tekirdağ Malatyalılar Derneği tarafından verilen sabah kahvaltısına Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Tekirdağ Halk Sağlığı Grup Başkanı Dr. Hacı Bayram Zengin, Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Tekirdağ Hakimleri Mücahit Göker, Hüseyin Şahin, Muhammed Güler, Tekirdağ’da görev yapan Dr. Alirıza İçel, Dr. Levent Can Mutlu, Dr. Ahmet Yolcu, Dr. İhsan Karslıoğlu, Dr. Damla İnce, Dr. Yurdagül İlgen, Dyt.Ezgi Güner, Av. Cem Karaca, Diş Hekimi Celal Erdoğan, Milli Eğitim Müfettişi Tülay Alkan, Okul Müdürleri Hulisi Tatar, Kemal Aydoğan, İsmail Karakaşlı, Bekir Behçet Yazıcıoğlu, Öğretim Görevlisi Kayhan Yılmaz, Üniversite personeli Resul Yılmaz, Gıda Mühendisi Seçil Ergül, Eczacı Turgut Sebzeci, Esnaf Adnan Evci, İstanbul Seyahat firmasının müdürü Mustafa Gönül ile aileleri katıldılar.

teknoloji haberleri

Tekirdağ Malatyalılar Derneği Başkanı Mehmet Barut, sabah kahvaltısında bir araya gelerek dostluk örneği vermek istediklerini belirterek, “Bundan sonra sık sık bir araya geleceğiz. Tekirdağ’da oturan Malatyalı sayısı her geçen yıl daha da artıyor. Yaz tatili olması nedeniyle çok sayıda hemşerimiz memlekete ziyarete gittiler. Ama biz yine burada bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz” dedi.

Sabah kahvaltısında Malatyalılar adına konuşan Tekirdağ Halk Sağlığı Grup Başkanı Dr. Hacı Bayram Zengin ise, “Tekirdağ’da Malatyalılar olarak bizleri bir araya getiren Malatyalılar Derneği’ne teşekkür ediyoruz. Yeni hemşehrilerimiz aramıza katıldılar, onlara hoş geldiniz diyoruz. Malatyalılar bulundukları her yerde o bölgeye katkı vermişleridir. Tekirdağ’da bir araya gelerek dostluğun, kardeşliğin ve beraberliğin en güzel örneğini vermeye başladılar. Bizler burada bir aile gibiyiz, bundan sonra da bir araya gelmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Kahvaltının ardından uzun süre sohbet eden Malatyalılar, yeniden buluşmak üzere ayrıldılar. Tekirdağ Malatyalılar Derneği’nin Tekirdağ’da ikamet eden Malatyalılar için Kurban Bayramı sonrasında Çanakkale’ye bir gezi düzenleyeceği de kaydedildi.

Tekirdağ, iha 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Özgur (5 yıl önce)
    GURBETTEKİ MALATYALILARIN MALATYA ÖZLEMİNİ İYİ BİLİYORUM. ORADAKİ MALATYA MUHABBETLERİ VE ÇALAN MALATYA TÜRKÜLERİN VERDİĞİ DUYGUSALIĞIN TARİFİ ÇOK GÜÇ.
    0
    0
    Yanıtla