SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tekme Tokat Dışarı!.

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da oynanan Deplasmanlı Süper Gençler Ligi maçında kırmızı kart gören futbolcu, hakeme küfür edip saldırmak isteyince, antrenörü tarafından tekme tokat dövülerek sahadan çıkartıldı.

Deplasmanlı Süper Gençler Ligi'nde Malatyaspor ile Diyarbakır Kayapınar Belediyespor, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde karşı karşıya geldi. Gökhan Aslangiray ile Fatih Avcı ve Ömer Taş hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın 80. dakikasında Kayapınar Belediyesporlu futbolcu Metin Çetik, rakibine sert girince kırmızı kart gördü. Hakemin bu kararına sinirlenen Metin Çeltik, küfür ederek hakemin üzerine yürümek istedi. Arkadaşları tarafından engellenen Metin Çetik, sahaya giren antrenörü tarafından önce tokatlandı, ardından da tekmelenerek sahadan çıkartıldı.

Antrenörü tarafından tekme tokat sahadan çıkartılan oyuncu, soyunma odasına giderken saha kenarındaki bir su şişesine tekme attı.

Karşılaşmada yaşanan gerginlik oyuncunun soyunma odasına girmesiyle son buldu.
Karşılaşma, Malatyaspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız