SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tekme Tokat Kovduk"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:19:49
A- A+ PAYLAŞ

Bir dönem Malatyaspor'da da top koşturan ve halen Beşiktaş A2 takımı teknik direktörü olan Erkan Avseren, Hürriyet Gazetesi'nde İsmail Tipi imzasıyla yayınlanan röportajında, Malatya'da iken tanık olduğu bir teşvik primi olayı ile ilgili iddiayı dile getirdi.

Hürriyet'teki haberde şöyle deniliyor:

"Malatyaspor’da iken kendilerine teşvik verilmeye çalışıldığını söyleyen Beşiktaş A2 takımı teknik direktörü Erkan Avseren; “Mersin’i yenmemiz için çantayla paralar getirdiler. Bunu yapan adamı tekme tokat kovduk” diye konuştu.

VANSPOR formasıyla 1996’da Trabzonspor’a gol atıp “Van Canavarı” lakabını aldı... 

Mahsun Kırmızıgül ve Alişan’la yakın arkadaş olduğu için “Varoş” denildi... 

Beşiktaş’ın en renkli ve dobra isimlerinden Erkan Avseren yaşadığı bir şike olayını da aynı dürüstlükle anlattı. 

Malatyaspor-Mersin İY maçı öncesi soyunma odasına gelen birinin çanta içinde para getirip Mersin’i yenmelerini istediğini söyleyen Avseren “Adamı soyunma odasından tekme tokat kovduk” dedi.."

Haberin tamamını, hurriyet.com.tr'nin aşağıdaki linkinden okuyabilirsiniz:

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23045093.asp

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız