SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teknik Direktör Adayları Çoğalıyor

0
Güncellendi - 2019-06-02 18:15:41
Teknik Direktör Adayları Çoğalıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligi beşinci sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkını elde eden Evkur Yeni Malatyaspor'da takımın başına geçecek teknik adam bir kaç gün içerisinde netlik kazanacak. Sarı kırmızılı takımda Sergen Yalçın'ın yanı sıra bir dönem Kayserispor'u çalıştıran Marius Sumudica, Tayfun Korkut ve Hatayspor'u çalıştıran İlhan Palut'un isimleri ön plana çıkıyor.

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunda başarılı bir performans ortaya koyan ve ligi beşinci sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik direktör arayışı sürüyor. Yeni sezonda Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan sarı kırmızılılarda yönetim bir yandan seçime hazırlanırken diğer yandan da gelecek sezonun yapılanması için yoğun bir mesai harcıyor.

ADAYLAR ÇOĞALIYOR

Mevcut başkan Adil Gevrek'in olağan seçimli kongreye tek aday olarak gireceğinin belli olmasının ardından yönetim, takımın başına geçecek olan teknik adamı belirlemek için çalışmalarını hızlandırdı. UEFA Avrupa Ligi'nde ön eleme oynayacağı için sezonu erken açacak olan sarı kırmızılılar, önce çalışacağı teknik direktörü belirleyecek ardından da hızlı bir şekilde transferleri gerçekleştirmeye başlayacak.

Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör adayları arasında Sergen Yalçın, Tayfun Korkut ve İlhan Palut'un yer aldığı öğrenilirken, sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı kırmızılıları bir dönem Türkiye’de Kayserispor'u çalıştıran Marius Sumudica ile yakın temasta olduğu iddia edildi. 9 Haziran'da olağan seçimli kongresini gerçekleştirecek olan sarı kırmızılılarda, kulüp başkanı Adil Gevrek'in teknik direktör adayını netleştirip, açıklaması bekleniyor.

RAVCI İLE UEFA AVRUPA LİGİ'NE GİTTİLER

Evkur Yeni Malatyaspor'da 2018-2019 sezonunda teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına sportif direktör Ali Ravcı ile antrenör Hakan Çalışkan geçmişti.

Ravcı-Çalışkan ikilisiyle oynadığı ilk 3 maçı kazanan ve adını UEFA Avrupa Ligi'ne yazdıran Evkur Yeni Malatyaspor'da, gelecek dönem için Ali Ravcı ile antrenör Hakan Çalışkan ile çalışılıp çalışılmayacağı gündemde yer almıştı.

Takımın sportif direktörlüğünü yürüten Ali Ravcı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, teknik direktör olma hedefinin olduğunu ifade ederken, kendisiyle bir görüşme yapılmadığını belirtmişti.

Ravcı, "Benim en büyük hedeflerimden bir tanesi iyi bir teknik direktör olmak. Bu hedefim halen devam ediyor. Burada olur mu, olmaz mı onu bilmiyorum ama futbol sadece Malatya'yla sınırlı değil. Elbette ki ben Malatyaspor'a hizmet emek için bugüne kadar varımı yoğumu nasıl ki ortaya koyduysam, bundan sonrada memleketimin takımı için her türlü fedakarlığı yaparım. Ama bu işler nasip, kısmet. Bize görev verildiğinde 'yok' demeyiz çünkü en zor dönemlerde biz bu takımın sorumluluğunu aldık. Değil elimizi, gövdemizi taşın altına koyduk. Her türlü sorumluluğu aldık ki en kötü gidişatlarda bu oldu. Teknik direktörlük hedefim devam ediyor ama yarın başka bir teknik direktör getirirler, benim için o da sorun değil. Bana 'gel' derler, gelirim ve kendi memleketimin takımına hizmet ederim, 'git' derler giderim, başka yerde çalışırım. Benim olaya bakış açım böyle" açıklamasını yapmıştı.

SERGEN YALÇIN İSMİ GÜNDEMDE

Evkur Yeni Malatyaspor'un geçtiğimiz sezonlarda da gündeminde olan Sergen Yalçın, teknik direktör adayları arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Spor Toto Süper Lig'de beşinci sırada yer alarak, Avrupa'ya son bileti cebine koyan sarı kırmızılılar, teknik direktör konusunda Sergen Yalçın'ı radarına aldı.

Son olarak Spor Toto Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor'u çalıştıran Yalçın ile Akdeniz temsilcisinin de görüşmeleri devam ediyor. Aytemiz Alanyaspor'dan yapılan açıklamada da Sergen Yalçın ile görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

Alanyaspor'da iyi işler yapan Sergen Yalçın için devreye giren Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi, başarılı teknik adamı göreve getirmek istiyor.

"TAYFUN KORKUT İLE GÖRÜŞMEM OLMADI"

Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktörlük için ismi geçen isimlerden birisi de Tayfun Korkut olurken, kulüp başkanı Adil Gevrek, Korkut ile bir görüşmesinin olmadığını açıkladı.

Sarı kırmızılı takımın daha önce Hamit Altıntop ile ilgilendiği iddia edilse de yönetim Altıntop ile herhangi bir görüşme yapmadığı öğrenildi.

Takımın başına geçecek olan teknik direktörü belirlemek isteyen yönetimin radarında Tayfun Korkut'un da olduğu iddia ediliyor.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, teknik direktör konusunda bir gelişme olmadığını ifade ederek, Tayfun Korkut ile bir görüşmesinin olmadığını kaydetti.

MARİUS SUMUDİCA İSMİ GÜNDEME GELDİ

Süper Ligi beşinci sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi’ne katılma hakkını elde eden Evkur Yeni Malatyaspor’un bir dönem Kayserispor’u çalıştıran Marius Sumudica ile anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.

Sarı kırmızılıların bir dönem Türkiye’de Kayserispor’u çalıştıran Marius Sumudica ile yakın temasta olduğu iddia edildi.

48 yaşındaki Rumen teknik adam, son olarak Al-Shabab Riyad takımını çalıştırdı. Rapid Bukarest, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Astra Giurgiu ve Kayserispor’da görev yapan Sumudica, son olarak çalıştırdığı Al Shabab ile yollarını ayırdı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

27 yorum yapılmış

  • ali sami (4 yıl önce)
    Millete malzeme lazım birisi bir isim atıyor ortaya 50 kişi lehte aleyhte yazıp çiziyor. Maşallah hepimiz futbol otoritesiyiz. Şu ana kadar önerilen teknik adam sayısı 8-10 oldu. İyi de bırakalım yetki ve sorumluluk alacak yönetim tercihini yapsın. Çok isteyen varsa işte kongre elini taşın altına koysun. Boş laflarla ve dedikodularla takım oluşmuyor vesselam.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (4 yıl önce)
    Ibrahim Uzulmez olabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    İsmail Kartal var Sergen olabilir Aykut Kocaman ve Samet Aybaba.Gerisi Poker oynamak gibi olur hele Yilmaz Vural aman aman ne zaman PTT ligine Düşersek gelsin Yilmaz Vural :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Sheriff (4 yıl önce)
    En iyi tercih İlhan Palut olur modern futbolun tüm gerektirdiklerini uyguluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Adil.baskan.ve.yonetim.kurulu.getirin.yilmaz. Vurali.her.macta.en.az.15.bin.taraftar.ma c. Gelir.ve.takim.superlikte.daha.iyi.yerlere.gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    HER SEZON EN AZ İKİ TAKIM ÇALIŞTIRAN SÖZDE HOCA İSİMLERİ ZİKREDENLERE ŞAŞIYORUM!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemalletin (4 yıl önce)
    Âdil kinik de düşünülebilir. Eski tercubesi var. Yakın zamanda kastambolu 'yu plaoyfda oynattı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efe44 (4 yıl önce)
    Arkadaşlar siz hiç merak etmeyin Malatya zaten acemi ocağı teknik direktör eğitim merkezi oldu.Yine bi çömezi getirirler 5,6 ayda sana olur usta teknik direktör sonra havasından geçilmez.Örnekmi Yılmaz Vural, Aykut Kocaman, Mehmet Özdilek, Irfan buz, Erol bulut vb.Bunların hepsi malatyadan sonra hoca yerine konmuştur.Yani küçük düşünürsen hep küçük kalırsın.Türbünleri böyle hocalarla futbolcularla dolduramazsın.bu şehir zamanında yıldız futbolcu transferinde sezon açılışında bile stadı ful doldurmuştur
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (4 yıl önce)
    Bakın göreceksiniz nerede döküntü var onu alacağız en son Hatay'ın hocasına göz dikildi diğer isimler sadece milletin gazını alma
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Ziya doğan gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercüment (4 yıl önce)
    Ya Hamza ya tayfur
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    Marius Sumudica, delinin biri veya ali ravcı olursa. iki yıldır kombine alıyorum. vallahi kombine almam.. sen uefaya gidiyosun adam gibi futbolcu üzerinde ağırlığı olan hocayı getirinsene kardeşim.. tayfun korkut.. sergen yalçın.. bayram perktaş.. hamza hamza oğlu.. mehmet özdilek. bunlardan biri olsa neyse.. hevesimizi kırma sayın başkan..
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (4 yıl önce)
    Ali Ravcı neden olmuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Sergen yalcin , Kemal Ö., Mustafa R.Akcay , arasinda bir secim yapilmali . Ali hoca Bu takimin sportif direktörü olarak talihsiz bir aciklama yapmistir tabiki yazilip cizilen dogruysa Madem gözün antröner olmakda o zaman baskanla görüsüp görevi üstlen . Akillara acaba Erol hoca rahat olmadigi icinmi görevi birakti ? Sorusunu getiriyor Gelen hocada bu ortamda calismaz . Her zaman gec kaliniyor Transfer ve hoca cekirge bir ziplar iki ziplar Insallah bizler yaniliriz böyle Kongre felan milleti oyalamasinlar adil baskana sahip cikilmali destek verilmeli yoksa olan koca bir sehirin umuduna olur yazik olur yeni bir stadyüm var ve Baskan altyapiya tesis yapmak icin ugrasda külübün borcu yok Baskan daha ne yapsin
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (4 yıl önce)
    ünal karamanı zikreden arkadaşlar belliki arasıra maç seyreden ,futbolu takip eden tayfadan.Ünal karaman,Trabzonspor ile çoktan anlaştı.Nasıl anlaşmayı bozup Malatyaya gelecek?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kasım (4 yıl önce)
    Hiç gülesim yoktu Allahta sizi güldürsün. Sumudica iyi olaydı kayseriden gitmezdi, gitti de maç kazandılar ligde kazandılar. Hatayspor antrenörü yerinde güzel. Sergen Malatyada yapamaz. Avrupada oynayacağız ya kariyerli alın yada süper lig tecrübeli olsun. Kobay yapmayın takımı. Transferleri de son dk bırakmayın yeter 2 denedir Ertuğrul bile istemediğim alındı dedi gitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (4 yıl önce)
    AMAN YABANCIDAN UZAK DURUN.TAKIMI TANIYANA KADAR KÜME DÜŞERİZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (4 yıl önce)
    irfan buz, sayılanların hepsinden daha iyi bir hoca. o olmazsa okan buruk veya şifo mehmet olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bureli (4 yıl önce)
    Hoca aramayı bırakın Ali Ravcı ile yola devam edin biraz cesaret
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (4 yıl önce)
    Bencede bu adayların hiç biri Malatya da yapamaz takımı yarıda bırakıp kacar lar bence Türk yetenekli bir hoca lazım deli ibo bile bu isimlerden kat kat ıyı
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Bence hoca.adaylari.sunlar.olmasini.istiyorum Hamza.hamzaoglu.yilmaz.vural.okan.buruk.ve. Irfan.hoca.bunlar.cok.faydali.olur.arti.seyirci. Herzaman.maclara.gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Sıtkı (4 yıl önce)
    BENCE EN İSABETLİSİ GİRAY BULAK OLMALIDIR...
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (4 yıl önce)
    inşallah adayların hiçbiri doğru değildir. hiçbiri de malatya'ya uymaz hele yabancı hoca hiç uymaz. hikmet karaman sayılanlardan kat be kat iyidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hikmet daha önce gelmişti.üç maç sonra kaçtı. Yanı erturuldan daha hızlı
    0
    0
    Yanıtla
  • kaçmadı kardeş, haşim karadağ işine son verdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abi yelli hoca tercihin varmi.bence eğer gelirse ünal kahraman trabzondan
    0
    0
    Yanıtla
  • ünal trabzon'u bırakıp da gelmez kardeşim.
    0
    0
    Yanıtla