SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teknik Direktör Ümit Kayıhan Hayatını Kaybetti

0
Güncellendi - 2018-06-06 13:45:55
Teknik Direktör Ümit Kayıhan Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray, Fenerbahçe ve Kasımpaşa, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden teknik direktör Ümit Kayıhan için başsağlığı mesajı yayınladı. Kayıhan, Malatyaspor'da da teknik direktörlük görevi yapmıştı.

Türkiye’de Göztepe, Altay, MKE Ankaragücü gibi kulüplerde görev almış olan teknik direktör Ümit Kayıhan, İzmir’de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden Kayıhan’a TFF, Galatasray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Kasımpaşa kulüpleri tarafından başsağlığı mesajı yayınlandı.

Türkiye Futbol Federasyonu

Türk futboluna yaptığı katkılarla anılan deneyimli çalıştırıcı için TFF resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Türk futboluna uzun yıllar teknik direktör ve futbolcu olarak hizmet veren değerli spor adamı Ümit Kayıhan'ın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. 1954 yılında doğan Ümit Kayıhan, futbola Göztepe altyapısında başladıktan sonra Balıkesirspor, Altay, Eskişehirspor, Altınordu ve Kuşadasıspor kulüplerinde forma giydi. Kayıhan teknik direktör olarak; Göztepe, Altay, Karşıyaka, Denizlispor, Antalyaspor, Adanaspor, Diyarbakırspor, Erzurumspor, MKE Ankaragücü, Bursaspor, Malatyaspor, Kocaelispor ve Çaykur Rizespor takımlarında görev yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu olarak merhum Ümit Kayıhan'a Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve futbol camiasına başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.

Galatasaray

Sarı-kırmızılılardan Kayıhan için yayınlanan başsağlığı mesajı şöyle:

“İzmir ve Türk futbolunun önemli değerlerinden Ümit Kayıhan’ın tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Ümit Kayıhan’a Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları, sevenleri ve Türk futboluna başsağlığı diliyoruz.”

Fenerbahçe

Fenerbahçe resmi internet sitesinden deneyimli çalıştırıcı için yapılan açıklama şu şekilde:

“Eski milli futbolcularımızdan Teknik Direktör Ümit Kayıhan’ın hastalığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Ümit Kayıhan’a Allah’tan rahmet diliyor, merhumun ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.”

Kasımpaşa

Lacivert-beyazlı ekip ise 64 yaşında hayatını kaybeden teknik direktör için şu ifadeleri kullandı:

“Türk futboluna uzun yıllar hizmet etmiş, değerli spor adamı Ümit Kayıhan'ın vefat haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Ümit Kayıhan'a Allah'tan rahmet; ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.”

Haber : İha

Fotoğraf : Bülent Korkmaz arşivi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Serdar Kaplan (5 yıl önce)
    Futbol yaşantımızın efsaneleri arasında yerini alan hocamıza rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    İyi bir futbol adamıydı Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Temelli (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • mete tekin (5 yıl önce)
    ALLAH CC. RAHMET ETSİN.BEYEFENDİ BİR İNSANDI BİZ RAZIYDIK RABBİM TAKSİRATINI AFFETSİN
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat KUTSAL (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Günahlarını bağışlasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ Bey (5 yıl önce)
    Rabbim taksiratını affetsin meyyidin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin...
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    allah rahmet etsin.. mekanı cennet olsun. malatyaspor için göz yaşları dökmüşttür
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Kayihan, hocaya,allahtan rahmet, diliyorum, Malatya,seni,unutmadii
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin Sarıoğlu (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla