SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teknik Direktörler Ne Dedi?

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada çok zor bir maçı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da, yedikleri iki golün tartışmalı olduğunu öne sürdü.

KAYIHAN'IN AÇIKLAMASI..
Malatyaspor Teknik Direktörü Kayıhan “Bu maçta bir beraberliğin dahi bizi nerelere götüreceğini çok iyi biliyorduk. Kontrollü oynamaya çalıştık. Çünkü Kayserispor’un özellikle deplasmanlarda hücumu çok iyi yapabilen ve çok çabuk çoğalabilen bir takım görüntüsündeydi. Ama biz her zaman olduğu gibi oyun disiplinine bağlı kalarak oynadık. En büyük avantajımız ilk golü bulmak oldu. Takımın en büyük problemi gol bulamamaktı. Takımımız mağlup duruma düştüğünde oyun disiplininden kopabiliyordu. Bugün tüm şartlar lehimize gelişti. İlk golü bulmamız, taraftarımızın maç boyunca korkunç bize desteği, futbolcularımızın istekleri ve arzularının üst düzeye yükselmesini sağladı. İyi oynadılar; kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Kayıhan, üst direkten dönen topun gol olması halinde sonucun 3-0 olup panik yaşamayacaklarını, ama bunun gerçekleşmediğini söyledi. Kayıhan “Skoru koruma telaşına düşmemiz hem bizi hem futbolcularımızı, camiamızı olumsuz etkiliyor. Maçı kazanıp, o sıkıntıyı aştık” dedi.

SAĞLAM'IN İDDİASI..
Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da, yedikleri gollerden birinin öncesinde faul olduğunu, diğerinin de aut olması gerekirken korner verilen pozisyondan geldiğini iddia etti.

Sağlam, ilk golde Ömer’in Johnson’a hareketine dikkat çekip, faul beklediklerini anlattı. Sağlam, 2. gol öncesi Malatyaspor lehine korner verildiğini, ama aut beklediklerini belirtti. Sağlam, televizyon görüntüleriyle gerçeğin anlaşılacağını sözlerine ekledi.

Maçın zor olduğunu, kazanan Malatyaspor’u kutladıklarını belirten Sağlam “Önümüzdeki hafta Gaziantepspor’u yenmek istiyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız