SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teknik Eğitime Destek

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi'ne Özmurat Şirketler Grubu'na bağlı Malatya Oto'nın aracılığı ile Koç Holding tarafından 50 bin TL tutarında ekipman gönderildi.
   
Malatya Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi Motor Bölümü Atölyesi'nde düzenlenen törene Malatya Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Fevzi Alpay, Özmurat Şirketler Grubu Genel Müdürü Tarık Ergür, Malatya Oto Fiat Servis ve Yedek Parça Müdürü Erhan Erol, davetliler ve öğretmenler ile öğrenciler katıldılar.
   
Malatya Oto Fiat Servis ve Yedek Parça Müdürü Erhan Erol, Malatya Oto'nun girişimi ile Koç Holding tarafından yaklaşık 50 bin TL değerindeki 5 adet komple sıfır motor'un eğitim amaçlı olarak hibe edildiğini belirterek, "Koç Holdingi’ni ulusal anlamda, son derece başarılı projelerinden birisi olan Meslek Lisesi Memleket Meselesi Projesi yürütülmektedir. 2005 yılından beri devam eden projede esas amaç, Türkiye'nin ihtiyacı olan, teknik eleman ihtiyacını veya eğitimli ara eleman ihtiyacını yetiştirmek olan Endüstri Meslek Liselerinde, okuyan öğrencilerimize karşılıksız burs imkanı, staj imkanı ve istihdamı önceliği kazandırmaktır. Bizde Özmurat Grup bünyesinde faaliyet gösteren Malatya Oto Fiat Ana Bayii olarak bu duruma duyarsız kalamazdık. 2005 yılında şahsıma verilmiş olan Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi Koçluk görevimi, elimden geldiği ölçüde okulumuza ve öğrencilerimize faydalı olma gayreti içerisinde oldum. Bu günü kadar değişik dönemlerde yaklaşık olarak 90 bin TL değerinde eğitim amaçlı olarak yeni karoser sistemleri, motor sistemleri, şanzıman sistemleri ve elektronik sistemleri okulumuza kazandırmış bulunmaktayız. Bugün yine okulumuza yaklaşık 50 bin TL değerinde eğitim amaçlı olarak 5 adet komple sıfır motor yardımında bulunmaktayız. Bu çalışmaları yaparken bize her zaman örnek olan şirketimizin kurucuları merhum Nurettin Koçyiğit ve Merhum Murat Koçyiğit'in belirlemiş olduğu misyon ve anlayışı örnek alarak ve aynı çizgide devam ettirerek yaptığımız bu çalışmaların bundan sonrada, yönetim kurulu başkanımız Doç. Dr. Ali Koçyiğit'in önderliğinde artarak devam edeceğini gururla belirtmek isterim" ifadelerini kaydetti.
  
Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Fevzi Alpay ise, okullarına bağışlanan 5 tane motoru teslim aldıklarını ve yararlı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
  
Özmurat Şirketler Grubu Genel Müdürü Tarık Ergür, ise hibe edilen motor sistemlerinin öğrenci ve okula hayırlı olması temennisinde bulundu.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız