SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teknik Ekip Kurtarıldı

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz hafta Yamadağ'da bulunan 7.Ana Jet Üssü'ne bağlı radar merkezine bakıma giden teknik ekibin aşırı tipi yüzünden mahsur kaldığı ve Özel İdare ekiplerinin çabaları sonucu kurtarıldığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre olay 1 hafta önce meydana geldi. İtalyan teknik heyetinde içinde bulunduğu 7. Ana Jet Üssüradar görevlileri Yamadağ mevkiinde aşırı tipi ve kar yağışı nedeniyle araçları kara saplanması sonucu mahsur kaldı. Yetkililer, saat 17.00 sıralarında İl Özel idare yetkililerini arayarak yardım istediler. Yol ve Ulaşım hizmetleri müdürü Hakan Demir, Hekimhan’da bulunan yol teknik ekibi ve dozerleri olay mahalline yönlendirdi. Saat 19.00 da başlayan yol açma çalışmaları neticesinde araç içinde mahsur kalan Yamadağ radar kontrol teknik ekibine 2 saat sonra ulaşılabildi. Sağ olarak kurtarılan ekip yol açma işlemleri bittikten sonra şehir merkezine geldi.

Kurtarma çalışmaları nedeniyle askeri yetkililerin,Özel İdare Genel sekreterliğini arayarak teknik ekiplerinin kurtarılmasında emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız