SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teknik Ekipler İnceliyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:04:38
Teknik Ekipler İnceliyor
A- A+ PAYLAŞ

SİVAS- Sivas’ın Kangal ilçesinde düşen RF-4E keşif uçağının enkazında, Ankara ve Malatya’dan gelen kaza kırım ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı Değerlendirme ve Denetleme Başkanlığından ve Malatya 7'nci Ana Jet Üs Komutanlığından Kangal ilçesine gelen kaza kırım heyeti, uçağın düştüğü geniş alanda çalışmalara başladı. İncelemelere Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı İlbaş ve Sivas İl Jandarma Alay Komutanı Albay Okşin Akşit de eşlik ediyor.

7'nci Ana Jet Üs Komutanlığına bağlı patlayıcı ve bomba imha uzmanları heyetin incelemesi öncesinde enkazın olduğu alanı kontrol ederken, patlaması muhtemel maddeler emniyetli alana taşındı.

Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı Değerlendirme ve Denetleme Başkanı Hava Korgeneral Hasan Küçükakyüz başkanlığındaki heyet de uçağın enkazını inceleyerek çalışma başlattı.

Bu arada, görgü tanıklarına göre uçak, TOKİ evleri ve yatılı bölge okulunun bulunduğu alana yöneldi. Askeri uçak okula çarpacaktı, ancak pilotlar son anda manevra yaptı, paraşütle atladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız