SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teknik Heyetin Görevine Son

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un, aldığı başarısız sonuçlar ve son Adana Demirspor hezimetinin ardından yönetim kurulu teknik direktör Mustafa Taşar ve yardımcılarının görevine son verildiğini duyurdu.

Yönetim Kurulu'nun konuya ilişkin yaptığı açıklama şöyle:

"Sahamızda karşılaştığımız ve seyircisiz oynadığımız Adana Demirspor karşısında alınan 4-0 gibi farklı mağlubiyet sonrası Malatyaspor Yönetim Kurulu olarak Teknik Heyetimiz ile yolları ayırma kararı alınmıştır.

Teknik heyetimize bu güne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Malatyaspor yönetimi olarak yeni teknik heyet arayışlarına en kısa zamanda başlanacaktır."

Teknik Direktör Mustafa Taşar, Antrenörler Nihat Ünlü, Süleyman Kale ve Faruk Akçınar'ı kapsayan, bir süre önce teknik menajerliğe getirilen Aziz Yiğit'i kapsamadığı öğrenildi.

FOTO: Malatyaspor'un teknik heyeti Adana Demirspor maçında kulübede (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız