SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teknik Kurul Üyeliği Yapacak

0
Güncellendi - 2016-10-06 00:50:25
Teknik Kurul Üyeliği Yapacak
A- A+ PAYLAŞ

Milli Takım Tekvando Antrenörü Nedim Türk, Gençler Tekvando Türkiye Şampiyonası'na Teknik Kurul Üyesi olarak çağrıldı.

Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası, "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri" Gençler Türkiye Şampiyonası adı altında 7-11 Ekim 2016 tarihleri arasında Konya'da yapılacak. Şampiyonada, Mili takım Antrenörü Nedim Türk (fotoğrafta sağdaki) Teknik Kurul üyesi olarak göreve çağrıldı.

Türk, kendisine verilen görevden dolayı memnun olduğunu kaydederek, Türkiye Şampiyonası’nda ayrıca Dünya Tekvando Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil edecek sporcuların seçileceğini ifade etti.

Türk, “Şampiyonanın, ülkemizin 15 Temmuz’da hep beraber üstesinden geldiği darbe girişimi, mili birlik beraberliğimize göz diken hainlere en güzel dersi veren o günün anısına düzenlenecek olması ayrı bir önem taşıyor. Türk sporu, sporcusu, tekvando ailesi Türk Bayrağını dünyanın her yerinde dalgalandırarak bu hainlere, bu vatanın düşmanlarına en güzel dersi veriyor. İnşallah Kanada’da yapılacak Dünya Gençler Tekvando Şampiyonasında tekvando yine madalya alacak ve bayrağımızı dalgalandıracak” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız