SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teknik Patron 'Sağlam' Transferler İstiyor

0
Güncellendi - 2017-07-23 17:52:33
Teknik Patron 'Sağlam' Transferler İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Kadro kalitesini yükseltmemiz lazım. Halan 3-4 tane çok iyi oyuncuya ihtiyacımız var. Bunları da bu kadar kısa zaman içerisinde halletmeye çalışacağız” dedi.

Boluspor ile oynanan hazırlık karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Sağlam, “Güzel, verimli bir karşılaşma oldu. Burada yaptığımız güzel şeyleri daha iyiye, daha mükemmele ulaştırmaya çalışacağız. Hatalar varsa ki çok var, onları da azaltmaya çalışacağız. Tuzlaspor ve Adanaspor ile oynayacağımız hazırlık karşılaşmaları var. TSYD turnuvası kapsamında Ankara’daki maçlar lig öncesindeki en ciddi sınavımız olacak. Oraya kadar hazır hale gelmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Sağlam, takımın birçok eksiğinin olduğuna dikkat çekerek, ligin başlangıcına kadar hazır hale gelmeyi planladıklarını belirtti.

Tecrübeli teknik adam, oyun ve kadro kalitesini yükseltmeleri gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi: “Bu tür hazırlık maçlarını yapmamızın sebebi fiziksel anlamda nereden nereye geldik, sistem ve taktikle alakalı neler kazandık bunları görebilmek. Birde tabi tam anlamıyla tanıyamadığımız futbolcular var. O futbolcuları da görebilmek. Maçta güzel şeyler oldu ama çok eksiğimizi olduğu kesin. Lige de çok fazla zamanımız kalmadı. Kısa zaman içerisinde bu eksiklerimizi gidermek zorundayız. Çalışıyoruz, çocuklarda sağ olsunlar iyi niyetle çalışıyorlar. Ama bir taraftan hala içeride eksiğimiz var. Oyun kalitesini yükseltmemiz lazım. Defansif olarak takım halinde sıkıntılarımız var. Ofansif üretkenlik noktasında sıkıntılarımız var. Kadro kalitesini yükseltmemiz lazım. Halen 3-4 tane çok iyi oyuncuya ihtiyacımız var. Bunları da bu kadar kısa zaman içerisinde halletmeye çalışacağız.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • abayram (6 yıl önce)
    eeee stadımız yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (6 yıl önce)
    Gerçejten ertuğrul sağlam olmalı takımın patronu maç başı galibiyet parası var süperlig yayın parası var fedarasyondan gwlen para var yaani futbol dan gelwn paralar futbolcu alabiliriz yani malatyaspor kombinw ve loca neoldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    6-7 transfer dediler 4-5 e dustu simdi 3-4 oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • BASRİ TERECE (6 yıl önce)Malatyali isimli kullanıcı yorumuna
    Bu takımın başında beceriksiz bir yönetim var her zaman olduğu gibi bu sezonda transferde çok beceriksiz davrandı neredeyse ligler başlayacak takım hala hazır değil.Bu sezon ilk defa hoca konusunda doğru bir iş yaparak takımın başında Ertuğrul Sağlamı getirmeleri oldu hoca takımda eksik olan mevkileri iyi tesbit ederek yönetimi transfere zorluyor başka pasif yönetimin emrinde bir hocayı tamın başına getirselerdi r yoksa durumumuz hiçte iyi olmazdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • beğenmediğin yönetim üç yılda iki şampiyonluk yaşatmış çok merak ediyorum başarı kriterin ne acaba !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Isallah.emekleriniz.bosuna.gitmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Sademalatyali (6 yıl önce)
    Guzel olur insallah
    0
    0
    Yanıtla