SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teknik Personele Eğitim

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi hizmet içi eğitim faaliyetleri kapsamında, teknik elemanların bilgi ve becerilerini arttırmak amacıyla “Netcad” eğitim programı düzenlendi.

İl Özel İdaresi hizmet binasında düzenlenen “Netcad” eğitimini Fırat Üniversitesi Sivrice Meslek Yüksekokulu Harita Kadastro Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Önder Üstündağ ve İller Bankası Elazığ 12. Bölge Müdürlüğü Harita Başmühendisi Sadrettin Aydoğdu veriyor.

10 gün sürecek eğitime 21 teknik personel katılıyor. “Netcad” eğitimiyle; harita çalışmalarında, sulama, kanalizasyon, enerji nakil hattı projelerinin hazırlanmasında bilgi işlem teknolojisinin gelişen imkanlarından daha çok yararlanma fırsatına kavuşulacak.

“Netcad” eğitim programının başlaması dolayısıyla bir konuşma yapan Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, hizmet içi eğitim faaliyetlerinin önemine değinerek “Dünya sürekli değişiyor ve gelişiyor. Bizler de kendimizi daima yenilemek durumundayız. Böylece, hem kendimize hem de hizmet verdiğimiz insanlara daha çok mutluluk kazandırırız” dedi.

Er, “Netcad” eğitim programıyla, yapılacak çalışmalarda gelişen bilgi işlem teknolojisinin imkanlarını daha çok kullanma fırsatı olacağını belirterek, bunun sonucunda çalışmaların daha hızlı, pratik ve daha verimli hale geleceğini kaydetti.

Katılımcılara başarılar dileyen genel sekreter Er, hizmet içi eğitim faaliyetlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız