SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teknik Sorumlulara Eğitim

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:11:26
Teknik Sorumlulara Eğitim
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Eğitim Departmanı tarafından, 2015-2016 sezonunda Coca-Cola Gelişim liglerinde görev alacak yaş grubu teknik sorumlularına yönelik Coca-Cola Gelişim Ligleri Çalıştırıcısı Sertifika Programı kapsamında verilen eğitimler, Malatya’da da gerçekleştirildi.

Türkiye’de 8 ilde verilen eğitimler kapsamında daha önce İzmir, Antalya ve Ankara’ya bağlı bölge antrenörleri bilgilendirilmişti. Gelişim Ligleri’nde görev alacak antrenörlerin bu eğitimden sonra aldıkları sertifikasyon aynı zamanda onların bu liglerde çalışabilmesini sağlayacak. TFF Malatya Bölge Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen eğitim programına Van, Siirt, Hakkari, Şanlıurfa, Muş, Bitlis ve Kahramanmaraş illerine bağlı antrenörler katıldı. 2 Kasım’da başlayıp, dün biten organizasyonda, TFF Elit Futbolcu Gelişim Müdürü Cezmi Turhan, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Gelişim Ligleri Koordinatörü C. Mert Başoğlu ve antrenörler yer aldı. 

Programın içeriğini; "Genç Futbolcu Gelişim Programı", "Sporda Psikososyal Gelişim", "Sporcu/Antrenör Motivasyonu", "Sporda Hedef Belirleme", "Sporda Performans Artırımı ve Konsantrasyon", "Çocuk Koruma Programı", "Kariyer Yönetimi" gibi teorik dersler oluşturdu. 3 gün süren 3. etap eğitimleri tamamlanırken, 4. etap Trabzon, 5. etap Adana ve 6. etap ise İstanbul’da yapılacak. Yeni Malatyaspor’da görev alan Gençlik Gelişim Ligi antrenörleri ise Adana’da yapılacak 5. etap sertifikasyon eğitimlerine katılacak. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız