SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tekno Kadın" Projesi

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ve Intel Vakfı ortaklığında başlatılan Tekno Kadın Projesi kapsamında 3 ayrı dalda verilecek olan bilgisayar eğitimleri başladı. 
 
Kent Konseyi Gençlik Meclisinin organizasyonu ile başlatılan proje kapsamında genç gönüllü eğitmenler aracılığıyla her yaştaki kadınlara bilgisayar destekli girişimcilik eğitimi verilmesi hedefleniyor. Eğitmen eğitimi için Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Mardin, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Nevşehir, Batman ve Malatya'dan Toplam 25 genç eğitim alıyor. 
 
Bu kapsamda Malatya Belediyesi Başkan Vekili Ertan Mumcu ilimizde bu eğitimi alan gençlerle tertip edilen yemek programında bir araya geldi. 
 
Kent Konseyi'nde düzenlenen programa Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar, Gençlik Meclisi Başkanı Eyüp Dağdeviren, İntel'den Levent Sağıroğlu katıldı. 
 
Malatya Kent Konseyi'nin ulusal ölçekte birçok çalışmaya imza attığını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar, "Gençlik Meclisinin Tekno Kadın Projesi de bu çalışmalardan birisi oldu. Eğitim için Malatya'ya gelen gençleri Malatya'da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz" dedi. 
 
Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu, "Malatya Kent Konseyi zinde ve dinamik çalışmalar sergiliyor. Tekno Kadın Projesi bunun somut bir örneği. Burada eğitim almak üzere gönüllü bir şekilde katılan gençleri tebrik ediyorum. Proje kapsamında hedef kitlenin kadınlar olarak seçilmesi ayrıca önemli. Bu anlamda hayata geçirilen Tekno Kadın Projesi için İntel ve Habitat'a teşekkür ediyorum" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız