SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teknokent'te ARGE Toplantısı

0
Güncellendi - 2017-09-19 20:39:58
Teknokent'te ARGE Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile Malatya Teknokent yetkilileri tarafından AR-GE ve Teknoloji İşbirliği toplantısı düzenlendi.

AR-GE ve teknolojik işbirliği çerçevesinde yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Malatya Teknokent Genel Müdürü Fatih Kocamaz, üniversite ve Teknokentin mevcut potansiyeli ve yetkinliğiyle ilgili bilgi verdi. Toplantıda, daha sonra bir operatör şirketinin AR-GE departmanı altında yapılan projelerin yürütülmesi hakkında genel stratejiler, ilerleyen süreçte hedeflenen yapılanma ve sektörel yatırımlarla ilgili kapsamlı bilgilendirme yapıldı. Toplantı sonunda işbirliği içerisinde projeler geliştirme ve yapılabilecek faaliyetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantının ardından akademisyenler ve Teknokent üyeleri İnönü Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Hakan Erkuş ile bir araya geldi. Erkuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite altyapısının yeterliliği ve akademisyenlerin işbirliği geliştirme noktasında istekli olduğuna değinerek, operatör firmasıyla işbirliği geliştirilmesi noktasında destek verilebileceğini ifade etti.

Malatya Teknokentte düzenlenen toplantıya, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümleri öğretim üyeleri ve Malatya Teknokent yetkilileri, operatör şirketinin AR-GE Müdürü Seda Kolçak ve operatör şirketinin Üniversite-Sanayi Yöneticisi Bülent Kırval katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali (6 yıl önce)
    Komedi gibi toplantı olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • ali mutlu (6 yıl önce)
    Körler sağırlar birbirini ağırlar. Malatya TEKNOKENT ten bir şey olmaz. Bol toplantı, bol reklam başka bir şey yok. Hangi teknolojik malzeme AR-GE kapsamında üretiliyor? Yapılanlar KDV den muaf olabilmek için AR_GE gösterilip piyasadakinin aynısı.
    0
    0
    Yanıtla