SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Teknoloji Eğitimi Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:41:49
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Harita CAD programı ve GIS Coğrafi Bilgi Sistemleri eğitimlerini başarıyla tamamlayan 17 personele sertifikaları törenle verildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Salonu’nda düzenlenen sertifika törenine; Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Ramazan Aytekin, İl Müdür Yardımcısı Ahmet Turan Karaca, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Vahap Şahin, eğitimi veren Eucons Danışmanlık firması yetkilileri ve sertifika almaya hak kazanan personelleri katıldı.

Sertifika töreninde bir konuşma yapan İl Müdür Vekili Ramazan Aytekin, “Fırat Kalkınma Ajansı tarafından bölgedeki kurum ve kuruluşların bölgesel kalkınma için önem arz eden çalışmalarında eksikliğini duydukları teknik alanlara yönelik destek sağlamak amacıyla açmış olduğu teknik destek kapsamında; kurumumuz tarafından hazırlanan Harita CAD programı ve GIS Coğrafi Bilgi Sistemleri eğitimi projesi kabul edilerek il müdürlüğümüzde eğitimler gerçekleştirilmiştir. Kurumumuz çalışmalarında görev yapan teknik personellerimizin gelişen teknolojiler konusunda eğitimler almalarını çok önemsiyoruz. Bu çerçevede bize destek sağlayan Fırat Kalkınma Ajansına, eğitimi veren Eucons Danışmanlık firması yetkililerine teşekkür ediyorum ve eğitimlerini başarıyla tamamlayan personellerimizi de tebrik ediyorum” dedi.

Yapılan eğitime katılarak eğitimlerini başarı ile tamamlayan 17 personelin sertifikaları törene katılan yetkililer tarafından verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yusuf Tok (6 yıl önce)
    Başarılar Malatya'ya böylesi güzel gelişmeler olması gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla