SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teknoloji İşbirliği Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:09:35
Teknoloji İşbirliği Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile 'Teknoloji Danışmanlığı Protokolu' imzaladı. MTSO Salonu’nda düzenlenen protokol töreninde konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "Artık teknolojik altyapı iş dünyamızın ayrılmaz bir parçası olmuştur. Bugün teknolojik altyapıyı kullanan işletmelerin başarısı daha yüksektir. Biz de Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize iyi şartlarda hizmet verecek olan tüm kuruluşlarımıza destek oluyoruz" dedi.

Türk Telekom Merkez 2. Bölge Müdürü Muhammet Katmer ise, Malatyalı sanayicilerin özellikle ihracat hacmiyle dikkat çeken bir başarıya imza attıklarını belirterek, "İşletmelerin rekabet yarışında önde olmaları için teknolojinin gücü ve hızı çok büyük fark yaratıyor. Gerek bireysel gerekse kurumsal bazda tüm müşterilerimizin dünya standartlarında, modern ve kaliteli iletişim hizmetlerine ulaşmaları öncelikli hedefimiz. Bunu sağlamak için yatırımlarımızı kesintisiz olarak sürdürüyoruz. Malatya Sanayi ve Ticaret Odası'yla imzaladığımız iş birliği ile Malatyalı sanayicilerin teknoloji danışmanı olarak, verimliliklerini artırmalarını ve küresel düzeyde teknoloji çözümlerine ulaşmalarını amaçlıyoruz. Müşterilerimizin rekabet güçlerini daha da artırabilmelerinde önemli bir rol üstleneceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

Türk Telekom KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek de, “Türk Telekom Malatyalı sanayicilerin teknoloji danışmanı olurken, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası işletmeleri dijital dönüşümünü Türk Telekom'un güçlü fiber optik altyapısı ve geniş bant hizmetleriyle tamamlayacak. Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, Türkiye'nin dört bir yanındaki Organize Sanayi Bölgeleri ve Sanayi Odaları'yla yaptığı teknolojik iş birliği anlaşmalarına Malatya'yı da ekledi. Türk Telekom, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın 7 bin üye işletmesine en son teknolojiyi ürünler ile güçlü ve güvenli bir iletişim altyapısı sağlayacak” ifadelerini kullandı.

Türk Telekom Malatya İl Müdürü Ebubekir Ünver ise, anlaşmanın hayırlı olması temennisini dile getirdi.

Türk Telekom, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında Malatya Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan firmalara fiber optik kablo altyapısı üzerinden hizmetler sunacak. Türk Telekom, Malatyalı firmaları, 10 Gbps'ye kadar bağlantı hızı, çok noktadan çok noktaya hızlı ve güvenilir bağlantı sağlayan Sanal Özel Ağ gibi gelişmiş ses ve görüntülü haberleşme sağlayan geniş bant internet hizmetleri ile donatacak. Türk Telekom'un işletmelerin tüm iletişim ihtiyaçlarına yönelik sunduğu ürün ve çözümler arasında; Fibernet, işyerim paketleri, TT sanal santral, metro ethernet, ISDN PRI, TTVPN, Tivibu ve benzeri hizmetleri yer alıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız