SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Teknolojiden Yararlanacağız'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkanı adayı Ahmet Çakır, mahalle ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini sürdürüyor. Vatandaşla daha sağlıklı iletişim kurmayı arzuladıklarını belirten Çakır, bunun için teknolojiyi daha yoğun kullanacaklarını bildirdi.

Çakır'ın propaganda çalışmaları ile ilgili yayınlanan bülten şöyle:

"Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, İl başkan yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz, kışla caddesi esnafları ile saray mahallesi esnaflarını ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ahmet Çakır, “Vatandaşlar ile daha iyi ve sağlıklı iletişim kurmak için internet üzerinden şikâyet, dilek ve temennilerin alınması tasnifi ve ilgili birimlere ulaştırılması için bilişim teknolojisinden ve internetten daha çok yararlanacağız. Bunun için Belediye Bünyesinde ayrı bir birim teşekkül ettirilecek olup bu birim aynı zamanda taleplerle ilgili vatandaşa geri dönüşü de sağlayacaktır. Ayrıca belediye meclis toplantıları internetten naklen yayınlanacaktır. Bu vesile ile halk ile belediye yönetimi arasındaki tüm engellerin kalkması hedeflenmekte olup yönetimle halk yakınlaştırılacaktır” dedi.

Esnaf ziyaretleri yaparken vatandaşlar meyve suyu ve kestane ikramı yapan Ahmet Çakır, kitapevi ziyareti esnasında bir çocuğa kitap hediye etti.

* Akpınar Mahallesi muhtarını ziyaret
Akpınar Mahallesi muhtarı Ahmet Acar, önümüzdeki seçimler münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ahmet Çakır ise konuşmasında; “Mahalle ile ilgili tüm kararlarda muhtar ve mahallelinin görüşüne başvurulacak mekanizmalar geliştirilecektir. Mahalle ile ilgili pek çok soruna zamanında müdahale ederek mahallelinin mağduriyetine çözümler üretilecektir. Bu konsepte ek olarak belirli periyotlarla muhtarlar ve belediye bürokratları buluşturularak karşılıklı bilgi ve görüş alışverişi sağlanacaktır” dedi.

* Bir Damla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
Bir Damla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu başkanı İlker Yasin Yiğit konuşmasında Veren el ile alan eli buluşturan bir dernek olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Yerel seçimlerin İlimiz ve Ülkemiz için önemli olduğunu belirterek, ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Ahmet Çakır’a başarılar diledi.

Ahmet Çakır konuşmasında; “Geçmişte yapmış olduğum sivil toplum kuruluşu yöneticiliği dolayısıyla, sivil toplum kuruluşlarının önemini ve zorluklarını yakinen biliyorum. İnşallah Allah nasip ederse belediye başkanlığına seçildiğimiz taktirde, sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak, hepimizin evinde bulunan ihtiyaç fazlası, kullanılabilecek malzemelerin alınıp getirilmesini ve ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin yardımlaşma geleneğine uygun bir şekilde bir marketten alışveriş yapar gibi gelip ihtiyaç duyduğu malzemeleri götürmesini amaçlayan bir projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

* Tecde mahallesi, mahalle toplantısı
Akşam saatlerinde Tecde mahallesinde düzenlenen mahalle toplantısına katılan Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır ve İl başkan yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz, soru yağmuruna tutuldu. Tecde sakinleri hayır çarşısı, çeşme isteklerinin yanında, şuyulandırmanın adil bir şekilde gerçekleşmesi ve oluşturulacak belediye meclisi için ehliyetli liyakatli kişilere yer verilmesi konularında başkan adayını terletti.

* Soruları tek tek dinleyerek notlar alan Çakır konuşmasında; Tecde yolu üzerinde ve mahallesi içerisinde bulunan meyvecilik enstitüsü arazisinin rekreasyonuna önem verdiklerini belirtti. Çakır, "Önemli bir park olanı olan bu yerin gen kaynağı nitelikli ağaçların korunarak bir bölümünün hayvanat bahçesi ve hayvan barınma merkezi olarak değerlendirilerek diğer alanların yeşil alan olarak muhafazası sağlanacaktır” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız