SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tekrar Şaha Kalkacak'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz, Malatya futbolunun Malatyasporla dibe vurduğunu Malatyasporla tekrar şaha kalkacağını söyledi.

Malatyaspor Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz, geçen yıl futbolcuların yaşadığı sıkıntılı süreci geride bıraktıklarını söyleyerek, "Çocuklar iyi bir kamp süreci geçirdiler. İstikrarlı bir yönetimle beraber başarıda gelecektir. Tabi bunun yanında genç futbolcular 2. Lig'de tecrübe kazandılar. Birçok takım yeni transfer yaptı. Takımlar uyum sorununu çözmeye çalışırken, bizde böyle bir durum yok. Futbolcular yıllardır bir aradalar ve yan yana oynadılar. Bunun bizim için büyük bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Bu bizim lige avantajlı başlamamızı sağlayacak" dedi.

"BAŞARIYI YAKALARSAK ŞEHİRDE DE HAVA DEĞİŞİR"
Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini ifade eden Korkmaz, "Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İlk maçımızı deplasmanda Diyarbakır Kayapınar ile oynayacağız. Bu maçtan puan ya da puanlarla dönerek, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İnanıyorum ki, başarıyı yakaladığımızda Malatya'da da hava değişecektir. Malatyalı taraftarlar ve sporseverlerden de iç sahadaki maçlarda bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Şunu da vurgulamak istiyorum ki, Malatya futbolu Malatyasporla dibe vurdu, Malatyasporla tekrar şaha kalkacaktır" diye konuştu.

"BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKRÜR EDİYORUZ"
Korkmaz, sezon öncesi futbolcuların peşinatlarının bir kısmını ödeyen Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a da teşekkür ederek, "Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, Diyarbakır Kayapınar karşılaşması öncesinde futbolcuların peşinatlarının bir kısmını ödedi. Bu futbolcularımız için büyük bir moral olacaktır. Kendisine şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız