SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tekrarlanan Maç Sonunculuktan Kurtardı, Sevindirmedi.. 0-0

A- A+ PAYLAŞ

Sis nedeniyle "tatil" edilen Malatyaspor-Ankaragücü maçı bugün saat 13.00'de "0"dan start aldı. 9 bin dolayında taraftarın izlediği karşılaşma 0-0 sona ererken, Malatyaspor önemli bir iç saha avantajını değerlendiremedi ve rakibi karşısında 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.

HAKEMLER: Orhan Erdemir, Kemal Yılmaz, Ömer Faruk Yeşil, (4. hakem Cüneyt Elmaskeser)

MALATYASPOR: Fevzi, Ömer Erdoğan, Effa, Bülent Akın (Dk.59 Eren), Okan (Dk.59 Taner) Yılmaz, Johansson, Toth Balazs, Jiri Homola, Mert, Hakan Aslantaş, Serkan Bensol (Dk.75 Berk).

YEDEKLER: Bora Körk, Taner Demirbaş, Mehmet Albayrak, Eren Aydın, Aytaç Ak, Hakan Söyler, Berk Sarıtaş.

ANKARAGÜCÜ: Orkun, Emre, Sedat, Hakan Kutlu, Birol, Umut, Deniz (Dk.75 Evren Turhan), İbrahim, Onur, Abdurrahman (Dk.75 Niyazi), İsmet,

YEDEKLER: Serkan, Batista, Evren Turan, Niyazi, Zengua, Burak, Evren Erdeniz..

SARI KARTLAR: Okan, Bülent Akın, Serkan Bensol, Ömer Erdoğan (Malatyaspor), Abdurrahman, Deniz, İbrahim Yavuz (Ankaragücü).

İLK YARI..
3. dakikada Mert ortaladı, topu kontrol eden Serkan ortaladı. Effa'nın kafa vuruşunda top kalecide kaldı.

5. dakikada Toth'un soldan cezaalanına gönderdiği topa Effa'dan önce Hakan Kutlu yükseldi ve taca gönderdi.

18. dakikada Ankaragücü atak geliştirdi. Deniz'in şutu yandan auta çıktı.

25. dakikada Malatyaspor mutlak bir golden oldu. Toth, ceza alanına ortaladı, Effa’dan seken topa altı pas ağzında Serkan Bensol iyi vuramayınca Orkun pozisyona hakim oldu.

26. dakikada Malatyaspor’un penaltısı verilmedi. Okan sağdan ceza alanına girdi ve Sedat’ın ayağına çelmesiyle kendini yerde buldu. Erdemir, pozisyonu penaltı olarak değerlendirmedi ve Okan’a kendisini aldattığı gerekçesiyle sarı kart gösterdi.

28. dakikada Ankaragücü atağında Deniz, cezaalanı dışından sert vurdu, Fevzi yumrukla uzaklaştırdı.

36. dakikada kazanılan serbest atışı Mert kullandı. Cezaalanına gelen topa Okan kafayla yükseldi ve vurdu, kalecide kaldı.

40. dakikada Serkan Bensol’un ortası Okan’dan sekti, altı pasta Effa ilk müdahaleyi yaptı, ama dönmekte gecikince pozisyonu kaçırdı.

42. dakikada Ankaragücü atak geliştirdi. Deniz ortaladı, Abdurrahman aşırdı. 6 pas içerisinde topla buluşan Emre, topu kale yerine auta gönderince, tribünler rahat bir nefes aldı.

45. dakikada Bülent Akın, savunmanın yerini almasını beklemeden hızlı bir taç kullanıp Hakan Aslantaş’ı kaçırdı. Bu oyuncunun çizgiden ortasına Effa kale ağzında kötü vurdu ve topu dışarı attı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İKİNCİ YARI..
56. dakikada Malatyaspor atak geliştirdi. Okan'ın bıraktığı topa uygun durumdaki Toth vurdu, üstten aut.

59. dakikada Malatyaspor iki oyuncu birden değiştirdi. Bu dakikada Okan'ın yerine Taner, Bülent Akın'ın yerine de Eren oyuna dahil oldular.

75. dakikada Malatyaspor'da Serkan'ın yerine Berk oyuna girdi. Ankaragücü de Deniz'in yerine Niyazi'yi, Abdurrahman'ın yerine Evren Turhan'ı oyuna aldı.

79. dakikada Evren'in cezaalanı dışından attığı sert şutta top auta çıktı.

84. dakikada Ankaragücü maçtaki en tehlikeli atağını geliştirdi. Evren Turhan’ın köşe atışında Umut yakından kafayı vurdu, Fevzi topu köşeden dışarı attı.

Karşılaşma 0-0 bitti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız