SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teksas Gibi!. 1 Ölü, 1 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:25:25
Teksas Gibi!. 1 Ölü, 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Cezmi Kartay'da bir kişi vuruldu. Bu olayla bağlantılı olarak 1 saat sonra da Fuzuli Caddesi'nde bir kişi silahlı saldırı sonucu yaralandı ve hastanede öldü. İki grup arasındaki silahlı hesaplaşma üzerine polis alarma geçti.

Edinilen ilk bilgilere göre, ilk olay saat 19.00 sıralarında Cezmi Kartay Caddesi'nde meydana geldi. 34 yaşındaki Cebrail D. adlı şahıs, burada tabancayla açılan ateş sonucu bacağından yaralandı ve Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis bu olayın şüphelisi olarak Vedat K.adlı şahsı aramaya başladı.

İlk olayla ilgili araştırmalar sürerken, saat 20.00 sıralarında Fuzuli Caddesi İstiklal Mahallesi Tekmezar Camii civarında silahlar patladı. Bu kez de, bir minibüse açılan yaylım ateşi sonucu  39 yaşındaki Abdulvahap Yalıkıznı adlı tabancayla yaralandı ve Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak kurtarılamadı. Bu olayın, Cezmi Kartay'daki yaralama ile bağlantılı olduğu bildirildi.

Polis her iki olayla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız