SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TEKSİF Kongre Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:50:29
TEKSİF Kongre Yaptı
A- A+ PAYLAŞ
 
TEKSİF Sendikası Malatya Şube Başkanlığı'na Mustafa Karabulut tekrar seçildi. 
 
Avşar Otel'de, TEKSİF Sendikası Malatya Şubesi'nin 20.olagan genel kurulu ve seçimi yapıldı. TEKSİF Sendikası Genel Başkanı Nazmi Irgat da kongreye katılıp konuşma yaptı. Irgat, "Kıdem tazminatının fona devredilmesinin altında yatan sebep, sayın çayışma bakanı Türk İşq Genel Kurulu'nda açıklıyor, 'Biz bunu çalışanların lehine düzenliyoruz. Şu anda çalışanların ancak yüzde 8'i kıdem tazminatı alabiliyor diyor. Çalışanların kıdem tazminat probleminin çözülmesini bekliyoruz" ifade etti. 
 
TEKSİF Sendikası Malatya Şube Başkanlığı'na Mustafa Karabulut ise, tek liste ile seçime girip kazandıklarını ifade ederek, "Önceki yaptıklarımın dahi iyisini yapacağım"dedi. 
 
TEKSİF Sendikası Malatya Şube Başkanlığı seçimi sonrasında asıl yönetim kurulu üyeleri şöyle oluştu: "Mustafa Karabulut (başkan), Özden Yıldırım, Mehmet Kalali, Ramazan Coşkun, İzzet Ateş, Şevket Yazıcı, Çetin Algüvercin, Cemal Yegin ve Bedri Tunay." 
 
Denetleme kurulu asıl üyeliklerine Aydın Mutlu, Zeynal Yalçın ve Rıfat Erdem, disiplin kurulu asıl üyeliklere de İsmail Şişman, Yaşar Hors, Mehmet Aslan, Serdar Doğan ve Ramazan Ağzıküçük seçildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız