SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tekvando Federasyonu Başkanı İftara Katıldı

0
Güncellendi - 2016-06-14 22:24:56
Tekvando Federasyonu Başkanı İftara Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, Malatya’da iftar programına katıldı.

Şahin, Türkiye Tekvando Federasyonu’nun geleneksel iftar yemeklerinin üçüncüsünde Malatya’da tekvando camiası ile bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği yemek, samimiyet ve dostluk içerisinde gerçekleştirildi.

İftar yemeğine; Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin’in yanı sıra Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanvekili Dr. Oktay Duymaz, Türkiye Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Turtay, Türkiye Tekvando Federasyonu Genel Koordinatörü Ramazan Erçin, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol Federasyonu Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Türkiye Tekvando Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Kuzucu, Tekvando Malatya İl Temsilcisi Nurettin Uçar ve Malatya, Elazığ, Adıyaman, Sivas ve Hatay'dan il temsilcisi, antrenör ve hakemler katıldı.

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, “Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır diyor Hz. Mevlana. Bizler, aynı şeyleri, aynı duyguları hissediyoruz. Beraber hedeflerimiz var. Ülkenin en başarılı federasyonuyuz, bunu en son Avrupa Şampiyonasında bir kez daha gösterdik. Başarı, aşağıdan yukarı, anne babadan başlayıp, antrenörden, kulüplere, milli takıma kadar herkesin emeğinin olduğu bir meyvedir. Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu dönemde geleceğe daha umutla bakmamızı sağlayan önemli bir genç nüfusumuz var. Bizler, vatanını, ülkesini seven, iyi vatandaşlar yetiştiriyoruz. Bütün hepimiz bunun için uğraşıyoruz. Tekvandonun özünde disiplin var, saygı var, sevgi var, şefkat var, merhamet var. Bu duygular zaten bizim özümüzde, inancımızda da var. Bu başarılarda emeği olan, desteklerini sunan herkese teşekkür ederiz. Hepimiz tekvando şemsiyesinin altındayız. Sevinci de sıkıntıyı da paylaşacağız. Cenabı Allah bizim ve ülkemizin yolunu açık etsin, birliğimizi, dirliğimizi bozmasın” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

tekvan1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız